Danmark i Berg lyd: Hendes nye album “Andrea Berg – My Danish Collection” har efter kun 1 uge nået guld status, nu har albummet stormet den danske hitliste med 1. pladsen.

Schweiz, Østrig, Tyskland: I to årtier har Andrea Berg været en fast del af schlager scene. Nu har hun erobret de danske hjerter.

Andrea Berg „My Danish Collection“

Hendes nye album er den danske version af den legendariske “Best of”,  der i mellemtiden i Tyskland, Østrig og Schweiz tilsammen har ligget 17 år på album hitlisterne. Albummet blev offentliggjort i oktober 2001, hvor der er 12 af hendes succesfulde sange på. Succesen med albummet er ikke noget tilfælde: 2 millioner solgte eksemplar, tripel guld, dobbelt platin. Således er “My Danish Collection”skræddersyet specifikt til det danske marked og en succes for vores naboer i norden skriver Schlagerplanet.

På albummet er der numre, som også har stor succes i Tyskland er:

  • “Du hast mich tausendmal belogen”
  • “Die Gefühle haben Schweigepflicht”
  • “Kilimandscharo”
  • “Piraten wie wir”

Helene Fischer har gjort det og nåede i 2010 med “Best of-Compilation” en 5. plads. Også Hansi Hinterseer scorede point hos danskerne: Med sin “The Danish Collection” erobrede han i 2010 plads 1 på hitlisterne. Han havde sågår Lady Gaga og Black eyed peas bag sig.

Så med dette, så står forvarslerne godt, så Andrea Berg kan godt give den gas med hendes nye album i Danmark og med hendes kommende koncert i Ålborg i 2014.

Andrea Berg My Danish Collection

Kilde: Schlagerplanet.com

Tidligere artikelAndrea Berg – Making Of Zwisschen Himmel und Eerde Live Berlin 2009
Næste artikelBilletter til Andrea Berg – Atlantis – 2014