Magdeburg. Imod den hårde vinter har entertaineren Florian Silbereisen en meget unik opskrift. Med toppen af ​​pop trioen, vil scene bestå af Helene Fischer, Andrea Berg og Semino Rossi, som han ønsker at vise den 16 Marts et varmt show af hele hjertet. Dette bør lykkes, især da kvinden i hans hjerte vil være i Magdeburg. Efter den spektakulære “vinter festival af stjerne kunstner” (SCHLAGR.DE rapporteret), Florian Silbereisen ringer nu foråret ind! For “forårs Festival af de 100.000 blomster” lover han os igen en farverig og behagelig bouquet, prydet med de store entertainere i Tyskland.

Stjerner med solskin i hjertet:

Helene Fischer, Semino Rossi og Andrea er blot et par navnene, som den 31-årige vært ønsker at uddrive os fra det kolde vejr med! Især med Helene ved sin side, bør det ikke være noget problem for entertainer at overføre sin  egen forårs feber til folk derhjemme. Selvfølgelig vil der igen være unikke overraskelser. Silbereisen har undertiden med sin hensynsløse handlinger fået en kultstatus og kan nemt hamle op med Stefan Raab.

Lave odds?

Bestemt ikke! Selv hvis de odds faldt for nylig, er der ved “festivals serien” af Silbereisen, stadig en garanti for at flere millioner seere vil sætte sig til sit tv-apparat! Efter at have medvirket i sidste udgave som netop har passeret de fire millioner seere, har  entertaineren ønske om endnu engang de “sædvanlige” seks millioner seere – og hvor der er en vilje er der helt sikkert også en smule  hjertevarme.

“´Forårs Festival af de 100.000 blomster” sendes 16 Marts 2013. kl.  20:15 på ARD og ORF.

Andrea+Berg+Andrea+Berg+Die+20+Jahre+Show+NaS3iJL1dyJlKilde: schlagr.de

 

Tidligere artikelDet må man vide: 20 fakta om Andrea Berg
Næste artikelSchlager dronningen slår alle rekorder