“Tak, kære Gud, min mor kan gå igen!”

Der er virkelig gode nyheder igen fra Andrea! Næste år planlægger den store popstjerne en større turné. Og også hendes mor Helga klarer sig bedre efter den alvorlige bilulykke  i 2011. Med stort mod, kæmper hun for at komme sig helt. I et eksklusivt interview med Andrea fortæller hun glad, at Helga´s kørestol endelig hører fortiden til.

Hvordan går det med familien ?

Andrea: “Alt går godt, min mor gør store fremskridt Hun har for nylig gået for allerførste gang igen. Når solen skinner tager vi hende med stokkene en tur i skoven. Hvert skridt er stadig meget svært for hende, men hun … var så glad. Dette var et smukt øjeblik for mig. Jeg takker Gud hver dag, at hun har det så meget bedre. Det er et mirakel, og jeg værdsætter det meget! ”

Hvordan fejre du påsken?

Andrea: “Derhjemme selvfølgelig, med min familie og vores gæster på Sonnenhof. Vores hotel er velbesøgt. Det er traditionen at mange af mine fans kommer i disse dage i påsken til os, så vi fejrer den med vores gæster og jeg giver en lille koncert …”

Spiser i også kun familien sammen?

Andrea: “Over påsken ikke, men ellers spiser vi jævnligt sammen i en stor gruppe – op til 14 personer hvilket vi gør ret ofte i familien ,og det ​​er altid meget rart og smukt. Vi udveksler ideer om hverdagslivet og er blot os. Det kan gå højt som i en italiensk familie. Vi har alle en pårørende som lever under dette tag.”

Pynter du selv op?

Ja jeg kunne næsten ikke vente med at pynte op med påskeharer, blomster og lam.

Hvad vil du give dine fans på touren 2014 ?

Andrea: “Energi, for et hvert trist øjeblik kan føre til et lykkeligt.”

Andrea-Berg-Mutter-b_img_308x0Kilde: Das neue blatt.

Tidligere artikelAndrea Berg Fan T-shirt
Næste artikelMyten om Atlantis