Hej med jer!

Nu, har jeg været imellem dommerene Dieter og Bill i DSDS (Deutschland sucht den Superstar)!

Det er klart, det var ret underligt for mig! Jeg var ikke til for at genere nogen eller give andre fordele! Jeg lærte de 4 kandidater at kende backstage! Det er unge med store drømme, og alene det er værd at kæmpe for!

Jeg har bevist ikke spillet en del af juryen, som i måske har bemærket. Juryen var alle søde imod mig. Det er klart det er ikke mit erhverv, og det gør mig glad at dem som virkelig kender mig, så det i mine øjne. Det var et meget mærkelig øjeblik 17-fach Gold! Jeg vidste intet om det, det var et meget dumt tidspunkt.

Jeg får guld og bag mig er fire unge mennesker der frygter for deres videre skæbne som venter på publikums stemmer, og jeg kunne i dette øjeblik mærke spændingen og det enorme pres der var på Susanne, Lisa Bea og Ricardo. Ville tage dem alle i mine arme og fortælle at de hver især har noget særligt. Ønsker så meget at de hver især tager noget med fra showet og tror på sig selv og deres drømme. Klart at Beatrice står med mig på scenen, men det ville være forkert af mig at fremhæve hende foran de andre konkurrenter, bare fordi hun synger en af mine sange.  Så mine kære, nu må I have en god søndag og vende tilbage til de virkelige vigtige ting.

Glem ikke, negativ energi er meget meget klæbrig…. det bliver ved dig. Og ja klart en positiv aspekt jeg ikke har nævnt. Selvfølgelig går min indtjening for gæsteoptræden 100 % til Hospice foundation Krefeld.

Vær beskyttet

Jeres Andrea

andrea-berg-2010-05-005Kilde: Facebook Andrea Berg

 

 

 

Tidligere artikelHej Drømmepirater.
Næste artikelAndrea i sorg