Årets store slagerfest i Berlin. Hvis man kan lide tysk slagermusik, må man ikke gå glip af denne aften. Store stjerner som Andrea Berg, Roland Kaiser, Nik P., Katja Ebstein, Michael Wendler, Andreas Gabalier, Anna Maria Zimmermann, Olaf, Matthias Reim, Michael Hirte og Die Cappuccinos.

Tag med til Berlin og oplev storbyens mange seværdigheder på en spændende byrundtur.

Selv her 20 år efter Murens fald befinder byen sig fortsat i en rivende udvikling og er så absolut én af de mest spændende storbyer i Europa.

Vi bor på det centrale trestjernede Hotel Panorama på Adenauerplatz ved Kürfürstendamm.

Rejseplan


1. dag: Udrejse

Fra Jylland og Fyn til Berlin via Padborg ud og hjem. Vi ankommer til Berlin hen på eftermiddagen. Ved ankomsten bliver vi indkvarteret på hotellet, og aftensmaden nyder vi på en restaurant i byen.

2. dag: Byrundtur. Koncert

Kl. 9 tager vi på den store byrundtur i Berlin med vores rejseleder. Vi ser de mange smukke og historiske steder i Berlin. Bl.a. kan nævnes den tyske Rigsdag, det gamle Østberlin, Unter den Linden, Alexanderplatz, Brandenburger Tor, Flugtmuseet ved Checkpoint Charlie og meget mere. Rundturen slutter kl. 13.

Herefter er der tid på egen hånd til at finde lidt frokost og evt. shoppe lidt. Måske skal du besøge Kaufhaus des Westens, bedre kendt som KaDeWe, som er det største og bedste stormagasin i Berlin.

Aftensmad på egen hånd eller følg med rejselederen på en restaurant nær hotellet. Der sælges også mad og drikke ved koncertstedet.

Vi kører tidligt fra hotellet, da vi kl. 18 skal være på plads i salen O2 World til det store show.

Vi har billetter i bedste kategori i blok 206 og 207 til højre for scenen. Efter koncerten kører vi retur til hotellet.

3.dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden begiver vi os atter mod Danmark.

 

Rejsen kan bestilles her: Årets store slagerfest i Berlin

Tidligere artikelKoncert udgivelser
Næste artikelSlagerparade i Berlin – 03.05.2013