Artikel fra Heimspiel 2014

Efter vi havde været i Aspach, har  vi modtaget en avis hvor de skriver om Heimspiel, Vi har scannet siden ind her, så alle har mulighed for at se det.

Artiklen handler om ja Andrea Berg og hendes 9 Heimspiel, og fortæller at der var over 30.000 som så showet og at alle hoteller i en radius af 25 km var 100% optaget, og dem som havde billetter til begge dage fik sig en overraskelse om lørdagen, da hun ikke sang duet med Nik P. om lørdagen, men med DJ Bobo i stedet. Den fortæller også at bambi vinderen og kongen af dans har arbejdet sammen i over fire år. Og at der er over 120 crew medlemmer som står bag hendes show.

Vi glæder os til næste år, og håber at se jer når bussen kører os derned i 2015.

Andrea-Berg-Aspach-Heimspiel
Kilde: Klik på billedet for at se det større