Aspach 2016/2017

Hej alle Fan-medlemmer

Så er der allerede kommet datoer for Heimspiel 2016 og de er d. 22-7 og 23-7 2016. Jeg har allerede har spurgt om værelser på Sonnenhof, men ak de er væk, men vi kan få værelser på et af deres partner hoteller, så nu er det jeg skal høre om jeg skal forsøge at arrangere noget og vi laver det som kør sammen ferie, eller jeg skal tro på, at vi er så mange at vi kan fylde en bus. Det vil jeg lade være op til jer som vender tilbage om dette. Dette skal bestilles 1-8-2015. Prisen har jeg ikke fået oplyst, men i prisen vil der være billet til Heimspiel og bus transport fra hotel til koncert.

Samtidig har jeg fået oplyst at fra 1-9-2015 kan jeg reservere værelser på Sonnenhof til 2017, ja det er et godt stykke ind i fremtiden, men skal vi have værelser skal vi være i god tid. Og snart går vi ind i ferie, så er det for sent, inden alle svare tilbage. Også her skal der tages stilling til om vi laver det som kør selv ferie eller bustur?  Så vidt jeg kan regne ud er datoerne 23 – 24 juli 2017

Vi har endnu ikke datoer for koncert i Danmark, eller koncerter i 2016, men vi når vi har disse kan muligheden også være at lave en koncert tur til Tyskland, hvor det forhåbentligt bliver et sted nær Danmark, hvis der er stemning for dette.

Skriv en mail om dette er noget for jer til: info@andreaberg-fanklub.dk

Med venlig hilsen / Best Regards / Mit freundlichen Grüßen,

Karin og Teddy