Atlantis – LIVE Das Heimspiel

Kære Drømmepirter

Så er det snart! Det længe ventet Live album, som også er det første live album fra Andrea Berg, udkommer den 7.11.2014! Det har titlen “Atlantis – Live Das Heimspiel” og kan forud bestilles allerede nu.

For over 30.000 begejstrede fans, gav Andrea Berg i Juli i år (2014) hendes store Heimspiel weekend i Aspach, med hendes Dobbelt Platin Nr. 1 Album “Atlantis” og mange flere at hendes supernumre. Den særlige nærhed til sine fans i den hjemlige Mechatronik Arena, gav begge koncerter en uforglemmelig oplevelse. Et perfekt iscenesat sceneshow og en imponerende musikalsk udførelse fra denne særlige kunstner gav hun sit publikum. ZDF viste eksklusiv en uge efter, en lørdag aften i bedste sendetid det bedste fra de to dages Heimspiel.

Kilde: Andrea Berg Facebook

Det første Live Album fra Andrea står i kulissen og udkommer den 7.11.2014 som dobbelt album. Også som Premium Version i en bog indbinding med bonus DVD, der indholder udsendelsen fra Aspach. Man kan se frem til mange sange fra Andrea Bergs aktuelle succes album, men naturligvis også mange af hendes store hits som “Du hast mich tausendmal belogen”, “Ich schiess dich auf den Mond” og “Ich liebe das Leben”.

Ud over dobbelt album og Premium udgave er der en begrænset Fanpakke, Der indholder en 48×48 cm plakat samt en års kalender for 2015.

Derudover findes der forskellige handels versioner som alle kan bestilles på www.andrea-berg.de

Jeres Andrea Berg Online-Team