Atlantis som “Limitierte Geschenk Edition” (3 CDer + 2 DVDer)

Vi ved jo at Andrea Berg længe været Tysklands med succesfulde sanger: Ingen andre kunster/ kunstnerinder i de forgangne 10 år, har ligget på album hitlisten som hende. Det bekræfter også seks Echo award, mange guld og platin plader, udsolgte tourneer og sågar en plads i “Guinness world records”. Rekorden er for hendes “Best of” album på den tyske og Østrigske hitliste i hendes unikke karriere.

Den 6.9.2013 udkom hendes nye dobbeltalbum “Atlantis” – Inden for fire dage nåede den guld status og gik direkte ind på Tysklands, Østrig og Schweiz album hitliste som nr. 1.

Nu kommer der så endnu en version som er en såkaldt “gave udgave” (3Cder + 2 DVDer) lover nu flere overraskelser, det sker den 22 november 2013. Succes albummet “Atlantis” er suppleret med en bonus CD, som indholder nye sange som endnu ikke har været udgivet, og de bedste live versioner af udvalgte hits. På den ene DVD er “Heimspiel” koncerten fra Aspach den 20.7.2013 og et kig bag kulisserne. På 2. DVD er et unik portræt, et indblik i livet som kunstnerinde, men også ganske private øjeblikke af Andrea Berg tæt på.

Andrea-Berg-Atlantis-Geschenk-Edition
3 CDer