I mere end 20 år har hun begejstrede fans, hun er stjernen på schlager himlen – Andrea Berg mener selv, hun er “Lieschen vom land”. Så hun klarer sig godt, og den jordnære sanger har brug for både musikken på scenen og livet væk fra trængsel og travlhed hjemme på hotal Sonnehof i Kleinaspach ved Stuttgart. Bruni Reitzenstein har besøgt hende.

data

Brug tiden rigtigt

“Jeg kan ikke finde noget værre i livet, end at spilde tid på at gøre ting som ikke man kan lide, og ikke gøre det godt nok” siger Andrea Berg: “Det er derfor jeg prøver, at gøre mit liv sjovt, fjollet, og så lykkeligt som muligt”.

“Jeg var altid en pause klovn derhjemme” mindes Andrea Berg: “Så der er nogen meget komplimenterende videoer. Men det er skønt, at jeg kan begejstrer mennesker, at jeg kan få mennesker til at grine og græde. Jeg har altid lavet musik. Men ved siden af det var klart for mig at jeg ville have noget med medicin at gøre. Jeg ønskede at gå i min fars fodspor. Min far var paramediciner og det ville jeg også og endte med en hospital uddannelse”. Job og karriere har udviklet sig meget langsomt, siger Andrea Berg: “Jeg var på lægernes forening og i mange år spillede jeg musik med mit band. Til sidst indspillede jeg mit første album. Jeg havde ikke meget fritid og  havde også brugt min ferie, så jeg kunne komme på TV stationerne. En gang ved Dieter Thomas Heck gik jeg ned af den røde plystrappe og mandag morgen var jeg tilbage ved mit skrivebord. Det har gjort mig godt. Fordi det var to forskellige ting, der har gjort vidunderlige ting for mig”.

Tidligere artikelAndrea Berg – Dronningen af tysk schlager
Næste artikelAndrea Berg ved “Herbstfest”