Berlin 2019 Hvem skal med?

Hvem skal med os til Andrea Berg Open Air i Berlin 2019 d. 26-27-28 Juli?

 Ja vi er godt nok tidligt ude, men det er vi nødt til, da vi ikke har ret lang tid til at bestemme os. Vi har fået reserveret 27 billetter, men hold jer ikke tilbage, dog er det først til mølle princippet og I vil få en bekræftelse med kontonr. (Vi arbejder på at få nogle billet til ståpladser – men så vil billetprisen blive lidt dyrere) til Andrea Berg Open Air 2019 og vi skal have svar fra jer senest d. 1 februar 2018, samt et depositum på 1000.- pr person, som ikke vil blive betalt tilbage hvis man vælger at springe fra, da vi skal betale billetterne allerede ved den endelige bestilling, som sker d. 5 februar 2018.


Vi er på nuværende tidspunkt ved vi endnu ikke hvilket hotel vi skal bo på, men det arbejder vi på. Så snart hotellet er på plads vil det blive offentliggjort. 


Vi gør som vi plejer, lejer de 3 minibusser og triller af sted, i et roligt hyggeligt tempo.


Hvis vi vil, så kan vi jo køre en tur ind til brandeburger tor, muren, tage på shopping, eller hvad vi nu kan finde på i fælleskab.


Pris (nuværende – ændring kan komme, men dog ikke til det dyrere, med mindre man kan få en siddeplads.)
Dette er den foreløbige pris som inkludere:

Transport, Morgenmad, kaffe, te og middagsmad samt øl og vand fredag – Aftensmaden og drikke alle dagene er selv betalende. Middagsmad og aftensmad samt drikke vare lørdag er også selv betalende. Billet og hotel er inkl. i prisen.

Doblet værelse 5095.-
Enkelt værelse 3995.-

Vi har 5 siddepladser der skal i ligge 80 kr. ekstra i prisen pr. billet. Der vil være rift om dem så skynd jer at bestille.

Hvis man ønsker flere oplysninger, eller en forklaring på alt dette, så ring endelig til Karin på tlf: 53301211 – Dog ikke efter kl 21:00 alle ugens dage.

Hilsen

Karin, Teddy & Thomas Brogaard.

Facebook Comments

1
Giv en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved

Hej alle sammen. Vi vil godt undskylde for at man ikke kunne læse denne nyhed. Det kan man nu, der var vist en lille nisse der ikke var flyttet 🙂