Vi har 5 billetter tilbage, så du/i kan nå det endnu

 Datoerne er 26-27-28 Juli

Da vi stadig har fem billetter til Berlin 2019 og ikke fik skrevet første gang, har du nu her chancen. Billetterne der er tilbage er ståpladser.

Prisen for 2 personer er: 4795,-

Prisen for 1 person er: 3295,-

Følgende er med i prisen

Kørsel, billet, hotel m. morgenmad

Derudover vil der fredag under kørslen være morgenmad, middagsmad, kaffe/te og sodavand, øl, vand og en lille en til morgenkaffen.

Aftensmad fredag, middagsmad og aftensmad lørdag og evt. hvad man ønsker og spise på hjemturen samt drikkevarer alle dage er selvbetalende.

Vi skal bo på Hotel Benn, et hyggeligt hotel i den historiske gågade i Spandau. Det ligger i gå afstand til hyggelige restauranter og vi skal ikke køre så langt for at komme til koncert lørdag aften.

Så tager det ca. 15 min at køre ud til koncerten i busserne.

 Open Air

Andrea Berg giver Open Air i Berlin og i stedet for at tage turen til Aspach synes vi det kunne være sjovt at opleve hende ved en Open Air et andet sted og så er turen ikke lige så lang som til Aspach. Desværre er der så ikke en 3. dag som ved Heimspiel i Aspach.

Der er lagt op til en hyggelig tur med andre fans og som altid vil stemningen helt sikkert være i top.

Der er lagt op til nyt sceneshow.

Som Andrea skriver: ”Vi har alle travlt med at planlægge det nye sceneshow og en uforglemmelig koncertoplevelse for dig!”

Så tøv ikke med at skrive til Karin på mail eller giv hende et kald på 53301211.

Ang. Betaling: Skal man indbetale et depositum på 1000 kr. som ikke bliver refunderet hvis finder ud af man ikke kan alligevel.  Depositum skal indbetales ved tilmelding på kontonr.: 1551 4406238253

Opsamling steder og tider, vil komme når vi nærmer os turen.

Vi håber mange vil deltage og være med til endnu en fantastisk tur i 2019.

Hilsen

Karin, Teddy og Thomas

Tidligere artikelSommerkomsammen til Juni
Næste artikelHeimspiel 2019 Aspach 19-20 Juli