Billeder fra Heimspiel 2015

Som lovet, så har vi oprettet et sted hvor I kan ligge jeres billeder op, som I tog på fanturen til Andreas 10 Heimspiel.

Tryk på linket her Onedrive og I vil ha adgang til at uploade jeres billeder. Det kræver dog lige at man registrere sig, men det er helt gratis.

Når I uploader billeder, så opret venligst en mappe med jeres navn, så vi kan se hvem de kommer fra, og læg billederne ind i den mappe i har oprettet.

Lad venligst være med at slette nogle billeder. Jeg tager dog en kopi af billederne jævnligt, men da dette er en meget nem og hurtig løsning, så er der altså mulighed for at slette billeder også.

Heimspiel2015-00311

Facebook Comments

Giv en kommentar

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors

Subscribe
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
John Nissen

Hej Andrea-fans!

Tak til alle for en rigtig dejlig tur til Aspach! Og ikke mindst for 2 fantastiske koncerter med vores Andrea!

Jeg har netop uploadet en række billeder fra koncerten fredag den 17. juli.

John

Ella

Hej Alle.
Vi siger også tusind tak for en rigtig hyggelig tur til Aspach, det var simpelthen en helt fantastisk tur med så mange dejlige og sjove oplevelser 🙂
Vi har nu også lagt nogle billeder ind, men ved godt at der vil være nogle der går igen. Håber de kan bruges.
Håber I får en hyggelig fanfest, vi er desværre forhindret.
Masser af hilsener fra
Ella og Christian