Billetter til Andrea Berg – Atlantis – 2014

Så kom det vi længe har vente på og alle medlemmer har i dag modtaget mail om billetter til koncerten, hvor medlemmerne kan reservere billetter til Andrea Bergs Atlantis koncert i Gigantium i Ålborg til næste år.

Vi kan reservere billetter og med garanti få de bedste pladser nemlig forrest. Så er man ikke medlem så kan man først købe billetter fra den 25 August 2013 og er ikke garanteret disse pladser.

Så er du ikke medlem men gerne vil have de samme fordele som andre medlemmer er det ikke for sent endnu, hvis du inden den 1-8-2013 melder dig ind, vil vi sende samme mail som andre har modtaget og man vil herefter have samme mulighed.

Abstract sea and ocean backgrounds for your design

Vil man være medlem og ikke kun benytte sig af denne mulighed, men også støtte op omkring Andrea Berg: Så klik her