Billetter til Heimspiel 2017

Kære medlemmer

Jeg skriver til jer da vi har modtaget en lidt mindre god besked fra en af vores medlemmer, pga. af sygdom har de bedt mig om at sætte deres tur med Fanklubben til Aspach til salg.

For lige at give en kort beskrivelse af turen kommer den her:

Torsdag d. 13 juli til mandag d. 17 juli

Vi bliver samlet op i Danmark bussen starter i Ålborg og køre ned samt fra KBH. banegård og ind over fyn.

Torsdag går hele dagen med at køre til Stuttgart og får hotelværelse

Fredag er der ønske om at komme ud på Sonnenhof og går rundt et par timer, der vil blive mulighed for at komme i butikken og handle.

Lørdag er det koncert dag, så vi køre ud til koncerten omkring kl. 12 og køre tilbage til hotellet efter koncerten.

Søndag skal vi igen ud til arenaen hvor der blive taget billeder og fanklubberne vil få mulighed for at købe et stykke af dragen, mod en donation fra 10 Euro eller hvad man nu lyster, donationen vil går til et af de steder Andrea er projekter for.

Søndag aften skal vi ud og spise på Sonnenhof.

Med i prisen er hotel 2 X aftensmad og koncert billet samt bus.

Man skal selv betale for maden ved koncerten og aftensmaden på Sonnenhof. Samt middags mad alle dage.

Billetterne som vi her skal forsøge at få afsat er sidde pladser: prisen er 9595,-

Så sidder du/ i og siger det vil vi gerne så ring til mig på 53301211

Det er først til mølle, så tøv ikke.

Hilsen Karin

Facebook Comments

Giv en kommentar

1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors

Subscribe
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved

Det er svært at læse, når I skriver med sort skrift på mørkeblå baggrund.

har rettet farven 🙂