I det syvende Mottoshow den 27 April vil Schlager stjernen Andrea Berg sidde i juryen. Dermed opfylder Dieter Bohlen et ønske, han har personligt inviteret hende til showet. Med Berg ønsker han at puste nyt liv i showet.

Skal Andera Berg redde showet?

“Jeg har invitret den mest succesfulde schlager kunstner, til at hjælpe os i juryen ” udtaler Bohlen til RTL.de. Allerede i trejde udsendelse deltog Andrea via en telefon for at vuderere den unge Beatrice Egli.

Bohlen og Berg kender man bedst, hvor Bohlen i 2012 var hendes producer. Rygtet siger at Bohlen også gerne ser Helene Fischer i juryen, så udsendelsen vil stå i schlager.

RTL talskvinde Anke Meyer siger til BILD.de “Vi er glade for at “DSDS” har så mange prominente fans. Xavier Naidoo og Andrea Berg var i deres telefon kald så imponeret af “DSDS” og at Andrea Berg nu også kommer live i showet. Vi værdsætter den meget positive respons og den prominente støtte.”

Det engagement Andrea Berg viser er unik. Eick Meyer ” Der er lagt planer for næste sæson. Hvordan det bliver vil endnu være ren spekulation.”

Udsendelsen kan se på Lørdag kl. 20.15 på RTL

DSDS

Kilde: BILD.de

Tidligere artikelMünchen Olympia hallen
Næste artikelAndrea Berg – My Danish Collection