Hallo Drømmepirater.

Onsdag i denne uge er dagen hvor den første af Andreas Berg kogebøger kommer på markedet, “Meine Seelenküche – persönliche Rezepte und Geschichten zum Wohlfühlen.” (Mit sjæle køkken – personlige opskrifter og personlige historier til at føle sig godt).

Tysklands succesfulde sangerinde har en dedikeret passion for madlavning og har her samlet over 60 af hendes ynglings opskrifter, her er et udsøgt valg af retter, som hun forkæler sin familie og sit band med på turne.  Opskrifterne har en særlig betydning, som mor´s hønsekødssuppe som man hurtig kan lave hvis man er i nød eller bedstefars Karls ostekage, og er finde i den rigt illuderet kogebog, det er et must for enhver fans til denne unikke kunstner og som elsker at lave mad, at have denne kogebog.

Retter som Chilie con carne  og den thailandske Tom-Ka-Gai suppe er her og specialiteter som Schwabenlandes roastbeef, ostespätzle eller kartoffelsalat findes der naturligvis også, og naturligvis også fra hendes hjem Rheineland og naturligvis noget til den søde tand. Andrea Berg har udarbejdet sin kogebog med kærlighed og har skrevet små anekdoter i bogen og personlige citater,  hvilket gør “Meine Seelenküchen” en sand perle i ethvert køkken.

Du kan købe kogebogen ved at klikke på billedet:

meine seelenküche
Her er min kogebog, hav det sjovt med madlavning :), kærlighed går gennem maven.
Andrea Berg.

Som bekendt går Andrea Berg videre på sin koncert rejse. I 2014 vil den succesfulde kunstner med ” Atlantis” byde op til en fantastisk turne i Tysklans, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, og Danmark, den bedste underholdning og mange overraskelser undervejs.   Koncerterne lover en masse spænding og selvfølgelig en musikalsk nydelse med nye sange og gamle klassikere. Tysklands mest succesfulde sanger bør du helt sikkert ikke gå glip af live og den mystik som hun spreder i de mange timer.

Dato for hvornår hun kommer til Danmark, vil vi snart fortælle jer.

Tidligere artikelAndrea til Top Charlie
Næste artikelAndrea i Salzburg