Andrea Berg kommer! Sangerinden med de mange ansigter er gæst den 4. September hos SWR4 Rherinland-Pfalz og fortæller om sit nye album “Atlantis”. Dette er ikke kun en oplevelse for SWR4 teametcalc men også for lytterne, fordi de personligt kan møde super stjernen helt tæt. Dette møde vil blive udlovet dagen før.

Andrea Berg live og på internettet

Det går løs den 4. September kl. 14, Andrea Berg kommer i studiet på SWR4 og snakker med vært Rainer Pleyer. Den store blonde mand vil bestemt få et par gode historier fra sangerinden, drille hende og få hende til at grine. Vinderen vil følge hele udsendelsen meget tæt på og hvordan et studio fungere med en særlig gæst. Andrea Berg er ikke kun at høre men også at se live: Radio interviewet bliver sendt live på SWR4.de.

Mens redaktøren snakker med Andrea Berg, vil vinderen få en tur i SWR radio hus. Så vil der være en Champagne reception, og så vil sangerinden give autografer, få taget billeder og svare på spørgsmål.

Kl. 15.30 vil Andrea Berg chatte med SWR4 lytterne på internettet i en halv time.

Den 3. September kan man vinde et møde med Andrea Berg.

Vi søger den store Andrea Berg fans i landet. Føler du, du har løjet tusind gange? Ser du isblomsten blomstre og spørger efter livet?  Kan du lide smukke øjne og ser du langt efter brandene om natten? Bevis for os hvorfor du er den tørste Andrea Berg fans i landet. Ansøg ved SWR den 3. September på SWR4.de eller pr. telefon og mød den 4. September din stjerne.

Andrea Berg SWRKilde: SWR

Tidligere artikelSidste forberedelser
Næste artikelAndrea Berg vs. Beatrice Egli på schlager hitlisterne