575252_10202182944398076_58462118_n

Vi har modtaget dette fra en fan, og vi har oversat så godt det nu er muligt så alle kan følge med:

Det er 100 procent mig. Med alle facetter. “Andrea Berg med hendes nye CD der lige er udkommet. Og det stemmer, hendes liv kunne ikke have flere facetter.

På scenen står hun i lak og læder, “Mens publikum elsker det “, på hendes “Sonnenhof” i Klein Aspach går hun i jeans og skjorte ned til hendes dyr.” Kan hun virkelig være, som jeg er”. Til hendes nye album “Atlantis” laver hun fotos hvor hun er i en bizar undervands verden. Og disse ændre hende, og det er klart for enhver, Andrea viser kunst, det er ikke virkeligheden – Det svarer ikke til den. En fantasi verden med et fantasi væsen – Skam, at nogen ikke kan forstå det.” Men photoshop virker, og man kan næppe genkende fruen”, skrives der i et internet forum og “Damen på CD coveret har ikke meget med sangerinden Andrea Berg at gøre. Også hendes fans ved hun ser en smule anderledes ud, lidt ældre og rynket “, ligner en anden. En tredje skriver “Hun ligner en på atten, som en attenårige fersken”.

Andrea Berg er en nede på jorden stjerne. Hun er ikke bange for at vise hendes alder. Et par rynker hører med til livet, det ved hun. Når hun er på hendes “Sonnenhof” er hun naturlig og ukompliceret. Til hendes lykke er der tusinde der forstår hende. Det viser den fænomale salgs start, som hende CD har fået.

 

 

 

 

Tidligere artikelAndrea Berg, Bonny og Sushi
Næste artikelANDREA BERG bryder alle rekorder