Der er et “Hot” rygte i gang om det nye Atlantis album af Andrea Berg, som lyder, at der nu er et trejde album “Berg/Bohlen”. I BILD.de hedder det at Bohlen laver nyt album med Andrea.

Hendes Maneger Oliver skulle have svaret “Ja de tager tilbage i studiet i denne måned”.

Men andre rygter fortæller også at David Brandes har været ind over den første halvdel og at Bohlen er over den anden halvdel. Albummet vil udkomme til september.

Vi har derfor læst om hvor rygterne stammer fra og her er en af dem:

I mere end et år har det været hemmeligt i musikindustrien hvem der er producent på Andreas nye album, det skulle være David Brand som også har produceret et remix af “Flieg mit mir fort” og flere af de nye sange skulle være indspillet allerede.

Men nu går der et varmt rygte om at albummet udkommer til efteråret og at Dieter Bohlen er ind over albummet. Som sagt dette er endnu kun rygter. Men kunne det være tænkeligt at Brand har satset for meget med remixet, det nåede kun “nr 2 på air play charten” eller ligger der andet i det?

Intet er konkret. Men en ting er sikkert, det er ikke Lionel Richie som skal producere albummet, som andre har fortalt tidligere.

Det er spændende hvilken producent der skal følge Dieter Bohlen (måske Dieter selv). Men vi får svaret på udgivelsesdagen. Vil der opstå en direkte duel mellem Andrea Berg og Helene Fischer. Vi går spændende tider i møde.

Kilde: Smago.de

BILD skriver flg:

Schlager dronningen møder popstjernen. Efter to mega succesfulde cd´er (17 fach gold) vil deres samarbejde forsætte: Vil de lave et tredje album sammen, som vil blive udgivet til September. Titlen er frigivet “Atlantis”.

Faktisk havde Berg og Bohlen sidste år annoncerede deres professionel adskillelse. Men nu ser det ud til at de har overvejet at producere sammen. Kan det have noget at gøre med at han inviterede Andrea med som gæstedommer i DSDS. Og Andreas manager Oliver kan bekræfte at de går i studiet sammen i denne måned.

Andrea Berg og Dieter Bohlen var en succesfuld duo, som sammen producerede albummet ” Schwerelos” som var 17 uger på top 10 på de tysk hitlister og albummet “Abenteuer” som forsatte succesen.

Andrea Berg har gennem sin karriere solgt mere end 12 millioner album, Dieter Bohlen har gennem sin karriere produceret mere end 50 top hit.

Kilde: Bild.de

Andrea Berg Dieter Bohlen

Tidligere artikelScenen vokser
Næste artikelProblemer med tilmeldning og mails