Endnu en opskrift fra Andrea: Chili Con Carne

Andrea er også til den mexicanske mad, og hun har denne opskrift på Chili Con Carne, som lyder ganske lækker.

Ingredienser til 4 personer:

2 Løg
2 Fed hvidløg
1 rød Chilie
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 spsk. Solsikkeolie
800 g hakket kød
Salt
1 spsk. Tomat pure
750 ml mosede flåede tomater ( passierte Tomaten)
250 g Kidney bønner
50 g mørk chokolade
300 ml bouillon
Cayennepeber
Spidskommen
evt. Chilie pulver

Løg og hvidløg skæres i små tern. Chilien og Peberfrugten vaskes og skære i tern. Solsikkeolien kommes i en stor gyde og det hakkede kød steges under konstant omrøring under høj varme. Salt, løg og hvidløg, chilie og peberfrugten tilsættes. Tomat pure tilsættes og steges med kort. De flåede tomat og kidney bønner og chokoladen tilsættes. Hæld bouillon i. Krydder med salt, cayennepeber og spidskommen og evt. Chilie pulver. Rør godt rundt og lad det koge i 15 – 20 minutter ved middel varme. Tilsæt evtuelt lidt mere bouillon eller vand hvis det er nødvendigt. Inden servering smag til.

Andrea Berg Chilie con carneKilde: Goldstar – tv. de