En lidt ældre nyhed er at Andrea har sagt: “Schwerelos” er mit 14 album, men på en måde også mit første, da jeg ikke har produceret det med Eugen römer som de tidligere, men med Dieter Bohlen“. Dieter Bohlen er en følsom producer og har hele tiden sagt at Andrea skal forblive Andrea Berg.

Mange har været bange for at Andrea vil komme til at lyde som Modern Talking efter at hun indgiv samarbejde med Dieter, men hun har selv arbejdet med alle sangene og er virkelig forelsket i albummet. Dieter kan kæmpe som en løve for sin sag. Ja sågar blive lidt sur, men i studiet er han følsom, og Andrea som kvinde kan vise svaghed.

I showet “Tausend und eine Nacht”  er – “Diee Nacht” er en af de mest sunget metaforer i hendes sange, hele showet er opbygget om en gylden skattekiste som åbnes med en smuk melodi.  Det er et symbol, for vores følelsesmæssige ressourcer, som livserfaring.

Andreas engagement med hospice er en vigtig del af hende, at ledsage disse mennesker. Mange af hendes fans bliver involveret i hospice arbejdet  og den bevidsthed om al den elendighed, gør livet meget dyrebart.

Hjemme i privaten tager Andrea gerne et par grønne gummistøvler på, “Det ville se dumt ud med det lædertøj som jeg bruger på scenene“. Hvor Andrea klæder sig meget mere udfordrende.

På landet hvor Andrea bor, mødes man som alle andre steder, eks. hos slagteren, og Andrea er som alle andre husmødre. Der hænger ingen paparazzi i træerne, så Andrea kan nyde freden.

Tidligere artikelAndrea Berg biografi
Næste artikelKoncert i Kiel 2012