Fan tur til Hamburg 2014

Så lykkedes det endelig. Vi er klar med en tur til Hamburg i samarbejde med Riis rejser. Vi gør opmærksom på at det kun er for registrerede medlemmer som kan deltage. Turen er som følger:

Oplev et fantastisk og farverigt show, når en af Tysklands store schlagerstjerne folder sig ud. Andrea Berg begyndte sin karriere i 1992, da produceren Eugen Römer opdagede hende, og hurtigt var hendes første album på gaden. Da album nr. 2 kom på gaden lå flere af disse hits på hitlisterne i lang tid.

Både i 2003, 2004, 2005 og 2007 vandt hun den berømte ECHO pris indenfor tysk schagermusik. 5 år i træk vandt hun desuden den Gyldne Stemmegaffel. Efter at have udgivet flere albums blev det tid til et ”The best of” i 2011, for den modtog hun 5 x platin, og den lå på den tyske top 100 i mere end 336 uger.

Andrea Berg er foruden sin skønne stemme og gode musik kendt for sine sceneshows og sit erotiske outfit. I 2012 fejrede hun sit 20 års jubilæum på scenen med en stor Tysklands turné, hun er nu klar igen med sin store ”Atlantis Tour”.

Vi bor på det centrale Zleep Hotel i Hamborg City, der er et godt og funktionelt hotel lige ved Reeperbahn. Hotellet har velindrettede værelser med tv, tlf., bad/brus og toilet. I hotellets restaurant serveres aftensmad og morgenbuffet.

Rejseplan
1. dag:

Udrejse og koncert, fra Sjælland og Fyn går turen via Jylland til grænsen og videre til Hamborg.
Vi ankommer midt på eftermiddagen og indkvarteres straks på hotellet. Inden afgang til koncerten spiser vi tidlig middag på hotellet, og kl. 20.00 er vi på plads i O2 World Hamburg. Vi har billetter i bedste kategori blok U6. Efter koncerten kører vi retur til hotellet og sammen med de øvrige rejsende er der mulighed for at hygge sig over lidt natmad med en øl eller vand. Natmad i form af suppe med brød samt en drikkevarer i tilkøb for 100,- kroner.

2. dag:

Hjemrejse- Søndag morgen bliver der mulighed for at besøge Fischmarkt, som hver eneste søndag året rundt trækker i tusindvis af gæster til. Man vil opleve de handlende, der indbyrdes kappes om at tiltrække flest kunder med særdeles konkurrence dygtige priser, eller måske man har lyst til at opleve den gode stemning og atmosfære i den gamle auktionshal med bl.a. levende musik. I vintermånederne er Fischmarkt åbent fra kl. 7.00-10.00. Chaufføren og rejselederen tager os bagefter med på en kørende byrundtur, hvorefter vi kører mod grænsen, hvor der er stop for grænsehandel og køb af frokost. Sidst på eftermiddagen når vi vores hjembyer.

pris

Hvis man gerne vil med, så skal man ringe til Riis Rejser på 70 11 47 11 og sige at man er medlem af fanklubben. Her skal man oplyse det navn man er registeret med her samt ens e-mail adresse.

Når i har tilmeldt jer turen, så skriv endelig her under i kommentarer, ellers så brug venligst vores forum (Link herunder til turen i forummet).

VI SES.