Fan tur til Hamburg 2014

Så lykkedes det endelig. Vi er klar med en tur til Hamburg i samarbejde med Riis rejser. Vi gør opmærksom på at det kun er for registrerede medlemmer som kan deltage. Turen er som følger:

Oplev et fantastisk og farverigt show, når en af Tysklands store schlagerstjerne folder sig ud. Andrea Berg begyndte sin karriere i 1992, da produceren Eugen Römer opdagede hende, og hurtigt var hendes første album på gaden. Da album nr. 2 kom på gaden lå flere af disse hits på hitlisterne i lang tid.

Både i 2003, 2004, 2005 og 2007 vandt hun den berømte ECHO pris indenfor tysk schagermusik. 5 år i træk vandt hun desuden den Gyldne Stemmegaffel. Efter at have udgivet flere albums blev det tid til et ”The best of” i 2011, for den modtog hun 5 x platin, og den lå på den tyske top 100 i mere end 336 uger.

Andrea Berg er foruden sin skønne stemme og gode musik kendt for sine sceneshows og sit erotiske outfit. I 2012 fejrede hun sit 20 års jubilæum på scenen med en stor Tysklands turné, hun er nu klar igen med sin store ”Atlantis Tour”.

Vi bor på det centrale Zleep Hotel i Hamborg City, der er et godt og funktionelt hotel lige ved Reeperbahn. Hotellet har velindrettede værelser med tv, tlf., bad/brus og toilet. I hotellets restaurant serveres aftensmad og morgenbuffet.

Rejseplan
1. dag:

Udrejse og koncert, fra Sjælland og Fyn går turen via Jylland til grænsen og videre til Hamborg.
Vi ankommer midt på eftermiddagen og indkvarteres straks på hotellet. Inden afgang til koncerten spiser vi tidlig middag på hotellet, og kl. 20.00 er vi på plads i O2 World Hamburg. Vi har billetter i bedste kategori blok U6. Efter koncerten kører vi retur til hotellet og sammen med de øvrige rejsende er der mulighed for at hygge sig over lidt natmad med en øl eller vand. Natmad i form af suppe med brød samt en drikkevarer i tilkøb for 100,- kroner.

2. dag:

Hjemrejse- Søndag morgen bliver der mulighed for at besøge Fischmarkt, som hver eneste søndag året rundt trækker i tusindvis af gæster til. Man vil opleve de handlende, der indbyrdes kappes om at tiltrække flest kunder med særdeles konkurrence dygtige priser, eller måske man har lyst til at opleve den gode stemning og atmosfære i den gamle auktionshal med bl.a. levende musik. I vintermånederne er Fischmarkt åbent fra kl. 7.00-10.00. Chaufføren og rejselederen tager os bagefter med på en kørende byrundtur, hvorefter vi kører mod grænsen, hvor der er stop for grænsehandel og køb af frokost. Sidst på eftermiddagen når vi vores hjembyer.

pris

Hvis man gerne vil med, så skal man ringe til Riis Rejser på 70 11 47 11 og sige at man er medlem af fanklubben. Her skal man oplyse det navn man er registeret med her samt ens e-mail adresse.

Når i har tilmeldt jer turen, så skriv endelig her under i kommentarer, ellers så brug venligst vores forum (Link herunder til turen i forummet).

VI SES.

Facebook Comments

Giv en kommentar

16 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors

Subscribe
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
Jette Kristiansen

Jeg bestiller når de åbner. Jeg vil glæde mig til turen. Ha’ en rigtig dejlig dag.

Kh. Jette

Jeg har bestilt 2 billetter hos Riis Rejser

Ella

Måske et dumt spørgsmål, men er det for ægtefæller også??
Hvornår mon datoer kommer for koncert i Danmark??

John Nissen

Hej!

Jeg deltager ikke i turen, både fordi jeg gør det væsentligt billigere selv, og fordi jeg overvejer også at tage koncerten dagen inden i Hannover med, eller dagen efter i Schwerin!

Jeg har ståplads til koncerten, men jeg vil da meget gerne mødes med Jer i forbindelse med koncerten!

Kunne vi evt. lave noget for at gøre Andrea opmærksom på at hendes danske fans er tilstede? Måske T-shirts?

John

Buddi

Så har vi også bestilt billetter. Vi glæder os.

Flemming

Flemming har bestilt 2 biletter, han tager Kirsten med.
Vi glæder os.

John Nissen

Hej Teddy!

Jeg tager bare derned på egen hånd, og kan gøre det for ca. 1.100 kr. inkl. transport, ståplads til koncerten og overnatning.

Jeg tager toget fra enten Niebüll eller Flensburg.

Jeg synes i øvrigt at det er rigtig godt initiativ at arrangere denne tur, og den primære årsag til at jeg ikke har meldt mig til, er at jeg planlægger også at besøge hendes koncert i Hannover dagen før, eller dagen efter i Schwerin.

Håber vi kan mødes til koncerten! Tilfældigvis har jeg også booket et værelse på samme hotel som Jer!

John

Stig

Det bliver først på onsdag jeg bestiller billet ,det bliver fantastisk

Leif Jørgensen

Så har jeg også meldt mig til ture i februar 2014, det glæder jeg mig til
Hilsen Leif Jørgensen

Leif Jørgensen

Hej.
Rettelse til 13.maj 2013, jeg mener turen i februar.
Hilsen Leif Jørgensen

bimmer

Jeg skal også med på turen. Glæder mig meget.

Ha en god dag hilsen Bente Jermark

Annie Martinsen

Jeg har for en måned siden bestilt turen til Hamburg for at opleve Andrea Berg. Jeg har så d.d. talt med Søren Riis – Riis Rejser – jeg bliver flyttet over til bussen for Fanmedlemmer – det er jeg meget glad for.
Glæder mig til at hilse på jer andre Fan-medlemmer.

Så er der kun 1 uge til vi er på vej til Hamburg, glæder mig til at hilse på jer som skal med.
Karin