Fanfest Marts 2015

Fanfest 21-22 Marts 2015

SONY DSC

Vel ankommet kommet til Vissenbjerg, skulle der sættes banner op og tjeneren dækkede det sidste kaffebord. Fans var begyndt at komme og sludren gik allerede omkring den kommen fantur til Aspach 2015.

SONY DSC

Bordet blev også pyntet lidt op med banner.

SONY DSC

Hvad er en fanfest uden det helt store banner fra Ålborg. Det var der kamp om sidste år, for alle ville have det som sengetæppe, og den kamp kom der igen i år. Men det forbliver i fanklubbens hænder.

SONY DSC

En af de 2 gode tjenere sætter de sidste kander kaffe på bordet. Der var jo kaffe en god kage inden aften skulle igang.

SONY DSC

I foyen på Vissenbjerg Storkro er der ved at være samling, og der hygges og snakkes om de oplevelser man har haft med koncerter i det tyske.

SONY DSC

På projektoren kørte der en af Andreas koncerter, det var en stor succes.

SONY DSC

Intet fanbord uden Sushi.
SONY DSCSå tak til John for at han havde taget begge sine Sushi’er med.

Aften

Så har vi klædt om og er klar til en hyggelig aften.

SONY DSC

Formanden skulle jo vise sin nye kjole som er købt i Andrea Berg butik på Hotel Sonnehof.

SONY DSC

Så er forretten kommet på bordet, lige som sidst var det utroligt lækkert.

SONY DSC

BUFFET bestod af følgende:

Fanø Laks m. rygeostcreme/gr. asparges
Røget dyrekølle med spinat-æggestand, valnød og tranebær
Portvinsmarineret andebryst
Langtidsstegt Kalvetykstegsfilet
Lammekølle m. hvidløg
Flødekartofler
Pommes Anna
Råstegte Kartofler
Pebersauce
Sauce Bearnaise
Cremet Svampesauc
Luksus salatbar og grøntsagsgratin
Frisk Frugt m. råcreme
Cheesecake

SONY DSC

Så blev der gået til maden.

SONY DSC

Formanden fortæller om hvad der skete på turen til Sonnenhof, samt omkring tilmeldingen til fanfesten her.

SONY DSC

Den anden af tjenerne fortalte løbende hvad vi skulle have og spise.

SONY DSC

Der blev afholdt en konkurrence hvor der var præmier til de 6 bedste. John rendte med 1ste præmien som var 2 plakater, en dåse chokolade og den store fan pakke fra Andrea Berg som indeholder både billedet, kalender samt en udvidede udgave af hendes Atlantis album.

SONY DSC

Så blev der ellers danset igennem, og det var selvfølgelig kun Andrea Berg musik der blev spillet.

SONY DSC

Dette er så enden på en rigtig god og hyggelig weekend i fanklubbens tegn. Alle forlod Vissenbjerg med en oplevelse og god fest rigere, nye bekendtskaber blev skabt og masser af god mad og drikke.

Vi håber på en større tilmelding til den næste fest, ellers så ses vi i bussen til Aspach til sommer.

Karin & Teddy Brogaard

Facebook Comments

Giv en kommentar

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors

Subscribe
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
Leif Jørgensen

HEJ ALLE
TAK FOR SIDST TIL DEM DER DELTOG I FANFESTEN 21-22 MARTS OGSÅ TAK TIL KARIN OG TEDDY FOR JERES STORE ARBEJDE ÆRGELIGT DER IKKE ER FLERE DER MØDER OP DE VED IKKE HVAD DE GÅR GLIB AF VI HÅBER DER MØDER MANGE FLERE OP TIL NÆSTE FANFEST I OKTOBER.
MVH
LEIF JØRGENSEN

Gert Handberg

Hej Karin og Teddy !
Tak for en fantastisk dejlig weekend sammen med jer og øvrige fremmødte.
Jeg syntes i gør et meget stort arbejde for at formidle alt omkring Andrea.
Bare ærgelig at, ikke flere medlemmer møder op når i arrangerer fantræf.
Men det er selvfølgelig også lettere at sidde hjemme, på deres flade, og lade alt info flyde ind på deres PC.
Vi har Andreas største fanklub, og så møder under 5% op når der bliver arrangeret fantræf. DET ER SIMPELTHEN FOR DÅRLIGT. Det var så mit lille øf.
På glad gensyn i Sundsøre.
Mvh.
Gert Handberg.