Fanklub leder træf

Så er vi klar med en lille beretning fra fan leder træf i weekenden den 10 11 – januar. Vi valgte at det bidrag I gav gik til to fly billetter, hvilket var dejligt, det betød at vi ikke var helt så trætte da vi kom frem. Flyveturen var lidt hård ved os da, vi først skulle flyve til Zurich, skifte fly og tilbage til Stuttgart. Dette var den billigste løsning, men alligevel langt bedre end at sidde i en bil i 12 timer. Så endnu engang Tak for jeres bidrag.

Vi ankom til hotellet ved 16 tiden tjekkede ind og fandt vores værelse.

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (7)

Kl. 17.30 skulle vi mødes med de andre fanklubber, der fik vi en velkomst drinks og Uli fortalte lidt om hvad der skulle ske i weekenden. Derefter fik Karin en snak med Johannes (Andreas manager) og fik bekræftet at Andrea holder koncert i Danmark igen i 2016, men om det bliver i forbindelse med en tourné var endnu ikke planlagt, og vi prøvede at få Andrea til Danmark i 2015, dette vides ikke om det kan lade sig gøre, der arbejdes stadig på dette.

Kl. 18.15 gik vi op og fik en lækker buffet, samt der blev hygget.

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (3)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (2)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (5)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (6)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (8)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (9)

Derefter skulle vi alle ned i et lokale (på billederne herover) som var reserveret kun til træffet, der skulle vi se “Fest der Besten” på storskærm, hvor Andrea skulle optræde, det var rigtig hyggeligt og stemningen var høj, i sær da Andrea kom på. Efter dette, så var dagen ovre, og man kunne enten gå i dorfdielen til videre fest, gå en tur, eller hvad man nu ville, vi valgte at gå i seng.

Søndag morgen gik vi op og spiste morgenmad, vi var de første der kom, så kom Johannes og fru, og vi snakkede lidt med Johannes igen omkring Andrea til Danmark i år. Efter maden gik vi ned og pakkede så det var klaret. Så skulle vi lige ned i shoppen og kigge, købe et par ting med hjem, Karin fik købt en dirndl, mon ikke det skal på til fanfesten og i Aspach.

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (10)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (18)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (17)

Kl. 10.30 skulle vi igen mødes, denne gang med en utrolig veloplagt Andrea, hun var i højt humør, Teddy fik et klap på skulderen da hun gik forbi. Så kom der igen lidt information fra Uli, om Andreas koncerter i år og om Heimspiel. Der var ikke nogen ny info her, eller med andre ord. Uli snakkede så stærkt at han ikke var til at forstå. Uli er “schwäbischer” (område i Tyskland) og derfor talte med sin dialekt. Det svarer til at høre på en gammel sønderjyde snakke hurtigt. Vi venter dog på en video som en af de andre deltagere optog, og så vender vi tilbage med hvad det egentligt sagde.

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (21)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (20)

Så kom Andrea til mikrofonen, og hun fortalte hvor glad hun var for at så mange var kommet, 23 fanklubber, også snakkede hun om hendes seneste projekt, Felix, den lille dreng som havde brug for at finde en stamcelle donor. Der var ingen anden information fra Andrea. Derefter gik hun rundt og snakkede med alle.

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (12)

Da hun havde været rundt, blev det tid til autograffer og vi fik noget med hjem som kan bruge til konkurrence i fanklubben. Denne konkurrence vil vi komme med senere.

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (13)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (14)

Johannes og Fruen gør klar til at Andrea kan signere alle de ting som der er blevet sendt til Sonnehof. Dette blev dog først gjort til sidst.

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (15)

Karin i sin Dridle og Johannes.

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (23)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (24)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (25)

Andrea-Berg-Fan-møde-Aspach-2015 (26)

Vi fik taget et billedede med Andrea hvor hun holder prisen som hun modtog dagen før i udsendelsen “Fest der Besten” for at være en af de bedste.

Efter vi havde fået autograf, gik vi ned og pakkede om, for at vi kunne få det hele med hjem. Vi vendte tilbage og fik taget billeder og Karin fik en snak med Andrea. Ved 12 tiden fik vi lidt middagsmad, og derefter kørte vi alle ned og fik taget testen til fordel for Felix i Oberstenfeld, der kun lå 5-10 min kørsels derfra. De fleste blev testet ( Hvis man vil være med i dette, så skal man blot henvende sig til den nærmeste Bloddonor afdeling og sige at man også gerne vil være med i stamcelle donering, så kan man være med til at redde lille Felix).

Derefter sluttede det hele og vi kørte mod lufthavnen i Stuttgart, fløj til Frankfurt og derfra til Danmark og vendte hjem.