Fanklubben Kiel 2020

Andrea Berg Tour 2020

Så skete det vi har ventet på længe, nemlig at Andrea tager på en stor Arena Tour i 2020. Og vi kan glæde os over at det er kommet lidt tættere på Danmark. Fanklubben har valgt Kiel.

Vi rejser fra Danmark fredag d. 7-2-2020 og tager hjem igen søndag d. 9-2-2020. Afgangstider vil komme senere.
Hotellet vi skal bo på, er Maritim Hotel Bellevue Kiel som ligger ca. 10 min kørsel fra koncertstedet, så man kan gå derover hvis man har lyst. Nogle vil sige hov det navn har vi hørt før, så er det rigtigt, det var også et hotel af samme navn som da turen gik til Hannover.

Koncerten er kl. 20 lørdag aften, så lørdag formiddag tager på vi ind til byen og får et par timer til at hygge i.
På hotellet er der swimmingpool og sauna område.

Prisen for denne tur er:
1 person i single værelse, morgenmad, aftensmad, kørsel, lidt spiseligt på turen fredag og øl/ vand, koncert billet: 3845,- kr.
2 person i dobbelt værelse, morgenmad, aftensmad, kørsel, lidt spiseligt på turen fredag og øl/ vand, koncert billet: 6195,- kr.

Lige lidt om billetten, det er en kategori 1 billet vi får, det vil sige at den er lidt dyrere end det vi plejer at give, men til gengæld skulle vi gerne have rigtig gode siddepladser.

Med i prisen er også aftensmad begge dage på hotellet (3-retters menu) og selvfølgelig morgenmad.
Vi glæder os til endnu en tur med jer medlemmer.

Her under kan i se hvor vi har fået pladser: Plads række 8 og 9 mærkeret med rødt.

Svar skal du/I give til Karin senest d. 1 november 2018 på enten mail eller tlf.

karinjuhlmortensen@hotmail.com
Depositum er 1000kr.
Betaling af depositum skal samtidig være sket d. 1 november 2018 på konto nr. 1551 4406238253
Depositummet tilbagebetales ikke, da det går til køb af billetter.

Facebook Comments

Giv en kommentar