Fanklubben ønsker godt nytår

Så gik år 2013, og et nyt skal begynde – og WOW for et år 2013, der har været sket en masse efter vi fik af vide, at nu var det sikkert at Andrea kom til Danmark.

Vi har arbejdet på højtryk, og takket være jer fans, så har vi også følt at det har været det værd, det skal I have stor tak for.

Vi er blevet mange medlemmer og byder stadig velkommen til flere. I 2014 kommer til at stå i endnu et Andrea år for mange af os fans, Hamburg, Ålborg og mon ikke også Aspach vil få besøg af Danmark igen i år samt mange andre steder.

I 2014 vil vi forsætte med at holde jer opdateret om hvad der sker om Andrea og vi vil prøve at holde styr på udsendelserne, men skulle der smutte en, er I velkommen til at skrive til os eller selv ligge et indlæg i vores forum så alle fans har mulighed for at se eventuelle TV programmer der vil blive sendt.

nytår2013

Der leges også med tanken om en afslutning på år 2014 med et fælles møde for alle os fans med spisning og hygge eventuelt overnatning, men det ligger stadig kun på tegnebordet, skulle nogen have en ide eller mod på at være med til at arrangere en sådanne “Fan fest” er i meget velkommen til at melde tilbage.

I løbet af Januar vil vi tage ned til Andrea på Sonnenhof og repræsentere fanklubben til et fanklub træf, vi glæder os, og når vi kommer hjem vil vi vise billeder og fortælle om mødet.

Til Februar går turen til Hamburg i samarbejde med Riis rejser og fanklubben, vi glæder os til at møde jer fans der er tilmeldt dette arrangement.

Til Marts går turen så til Ålborg, WOW vi er rigtig godt repræsenteret til koncerten, hvilket vi er meget glade for, og med bussen der er tæt på fyldt og vores lille arrangement med spisning, glæder vi os rigtig meget til, mange har støttet op om det og vi kan ikke sige jer tak nok for den utrolige opbakning i alle har vist.

Vi glæder os til at hilse på jer alle både på Motel Europa og i Gigatium. En tak skal lyde til Allen som har været behjælpelige med at finde stedet hvor vi skal spise.

Vi ses i år 2014, rigtig godt nytår til jer alle.