Fantur til Andrea’s 10 Heimspiel i 2015

Så er vi klar med endnu en tur i samarbejde med Riis Rejser. Vi skal selvfølgelig ned og opleve Andrea på hjemmebane ved hendes 10 Heimspiel.

Herunder er hvad vi er kommet frem til, og til en fantastisk god pris.

Vi gør opmærksom på at det kun er for registrerede medlemmer af fanklubben som kan deltage.

heimspiel 2014 (32)
Vi skulle meget gerne være rigtig mange flere på et billede som dette, næste år.

FANTUREN

I 2012 fejrede hun sit 20 års jubilæum på scenen med en stor Tysklands turné. Gå ikke glip af hendes store jubilæums (10. open air) koncert i Aspach i det sydlige Tyskland med op til 15.000 tilskuere. Her er Andrea Berg på absolut hjemmebane. Vi bor på Hotel Mercure i Schwieberdingen. Hotellet ligger blot en halv times kørsel fra Koncerten i Aspach. Hotellet er af god standard og med god forplejning.

REJSEPLAN

Torsdag 16/07
Danmark – Sydtyskland Afrejse fra Danmark via Padborg, Hamburg, Kassel og til vores hotel i Schwieberdingen. Vi har ankomst ca. kl. 21:30 til sen middag og indkvartering.

Fredag 17/07
Bussen kører frem og tilbage fra koncertpladsen i Aspach, nogen har måske billet til fredagens koncert også. De som ikke skal til koncert, har dagen fri og vil måske en tur til Stuttgart og ose lidt. Om aftenen vil de, som ikke er til koncert og som ønsker det blive kørt til Hotel Sonnenhof til aftensmad.
Husk at oplyse ved tilmelding om man ønsker dette. Man betaler selv på stedet.

Lørdag 18/07
Efter en god nats søvn og en velassorteret morgenmad, nyder vi dagen sammen. Kl. 14 går turen til Aspach til Andrea Bergs open air koncert. Vi har billetter til ståplads området foran scene. Der vil være mulighed for at købe mad på stedet. Hjemkørsel til hotellet efter koncerten.

Søndag 19/07
Efter dejlig morgenmad kører vi tilbage til arenaen og hygger os de næste mange timer med den gode stemning der er, når mange Andrea Berg Fans er samlet. Tilbage til hotellet hen på eftermiddagen. Middag på hotellet.

Mandag 20/07
Hjemrejse. Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører igen mod Danmark ad samme rute som på udrejsen.

riis-rejser-andrea-berg-heimspiel-2015
Bemærk: Nu også mulighed for siddeplads, men som tilkøb for 320.- kr.

Hvis man gerne vil med, så skal man ringe til Riis Rejser på 70 11 47 11 og sige at man er medlem af fanklubben og gerne vil deltage på denne fanklub tur. Her skal man oplyse det navn man er registeret med her i fanklubben, samt ens e-mail adresse. Riis Rejser har modtaget en medlemsliste for at sikre at det kun er fanmedlemmer der kan tilmelde sig vores tur.

Når I har tilmeldt jer turen, så skriv endelig her under i kommentarer.

De bedste Hilsner

Karin & Teddy Brogaard