Fantur til Hamburg 22-23 2016

Dette indhold er kun for Medlem, Super medlem, Sponsor firma og Sponsor.
Log In Registerer

Facebook Comments

nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
Leif Jørgensen

Hej Alle. Tak for en super fed tur til Hamburg. Og tak til Karin og Teddy for jeres store arbejde I gør det kanon godt.
Med venlig hilsen Leif

Jorgen taekker

Hej Karin og Teddy TAK FOR EN GOD TUR TIL hAMBORG DET VAR JO DEJLIGT DU HAVDE FÅET EN FORKERT BILLET OG AT I SÅ TÆNKTE PÅ MINE GAMLE BEN NOK KUNNE KLARE AT STÅ DER NOPGLE TIMER FOR DET HELE ER JO LIDT NÆRMERE NÅR MAN ER PÅ GULVET SÅ TAK FOR DET OG TAK FOR DET I GØR JEG TRO VI ER MANGE DER SÆTTER STOR PRIS PÅ DET OG DET BLEV JO EN DEJLIG AFTEN SELVOM I HENTEDEDE SIDSTE SÅ VI IKKE FIK SET ANDREA BAGEFTER MEN ALTI ALT EN GOD TUR OG I KAN JO IKKE… Læs mere »

tove.e

Må det mon være tilladt (godtnok noget forsinket)hihi , at komme med en velfortjent ros til Karin og Teddy, for en dejlig tur til Hamborg. I er altid i godt humør, og klar til at hjælpe, hvor der er brug for det . Der var hygge hele vejen, og det var et brag af en koncert En rigtig god weekend, sammen med en masse søde fans TUSIND TAK.