Vi ønsker alle et godt nytår med tak for de gamle.

Året har været fyldt med dejlige oplevelser med fanklubben, og det blev året for vores første sponsor – OK.

Stuttgart i sommer, var en tur med en masse dejlige mennesker og nye kom til. Det blev også den første tur vi tog i mini busser og vi må sige at det gik over alt forventning og det blev ikke sidste gang vi rejste på den måde. Sammenholdet var absolut ikke mindre, der blev snakket på kryds og tværs når der blev holdt pauser. Faktisk var stemningen helt i top fra start til slut. Et særligt minde fra turen, var nok da næsten alle blev samlet på en lille fortovscafe, betjeningen var i top og stemningen manglede heller ikke. Koncerten var højdepunktet også her var stemningen i top og musikken god.

Hannover var næste punkt på året. Her manglede der heller ikke noget. Hotellet var nok der hvor mange af jer der var med, synes at det skulle være ny standart for hoteller. Vi gør hvad vi kan, men lover ikke mere end det :). At selve udsendelsen vi skulle ned og se ikke var værd at skrive hjem om, var til gengæld sammenholdet og stemningen blandt os fans.

Så kom fanklubbens 5 års fødselsdag som igen i år blev holdt på Vissenbjerg. En super eftermiddag og aften. Leif havde en rigtig lækker lagkage med til eftermiddagskaffen, med fanklubbens logo – Tak for den Leif, den smagte super dejlig. For første gang havde fanklubben fået en masse sponsor præmier, det er første gang at fanklubben har fået så mange gaver, så mange at vi måtte afholde banko. Maden kunne vi heller ikke sige noget om, der manglede ikke noget. Det var julefrokost, med alt hvad hjertet kunne begære. For at runde fanfesten af vil Teddy og Jeg gerne takke for de fine gaver vi fik, gavekortet er brugt på 2 nye dyner, så kan vi varme os på minderne.

Vi sluttede året af i Tivoli, tak til jer fra fanklubben som valgte at tage med. Det var nogle rigtig hyggelige timer vi havde og fik sagt god jul og godt nytår på en god måde.

Vi fik en Sponsor aftale i hus med OK. Vi håber at rigtig mange vil være med på den aftale. Så fanklubben forhåbentlig igen kan blive uden medlemskab. Aftalen gælder på Benzin/Diesel, El, Telefoni. Desværre ikke fyringsolie.

Så om hele året der gik kan Teddy, Thomas og Jeg (Karin) kun sige tak for den opbakning i viser os og tak for de gode chauffør vi har på busserne når vi er på tur.

Hvad bringer 2018(2019)

Vi har sendt en mail ud om Andrea Bergs Open Air 2019 i Berlin, man skal inden 1. februar have tilmeldt sig og da vi ved det ligger så langt ud i fremtiden, har vi valgt ikke at lave bindende tilmelding, men et depositum på 1000 kr. som skal være indbetalt senest d. 1 februar. Priserne og mere info står i mailen. Datoerne det drejer sig om er: 26-28 juli 2019. Samtidig kan vi fortælle at vi har fået 5 siddepladser, da der vil blive rift om dem, skal man være hurtig.

D. 12-14 januar gælder det fanklub ledertræf på Sonnenhof, i år har flere tilmeldt sig og det er vi rigtig glade for, da det er en helt speciel oplevelse, det at møde Andrea, hvor ikke der er nogen tid hun har hængende over hovedet, gør at hun har tid til at en lille snak.

Så har nogle af vores medlemmer givet et ønske om en mini ferie på Sonnenhof, hvor Andrea optræder på hotellet, dette vil vi arbejde på. Så snart vi har mere om dette, vil vi skrive det på fanklubben.

For fremtiden, når vi lægger specielle ting på hjemmesiden, kun være tilgængeligt for dem som har betalt for medlemskab blive lagt op på fansiden, dette betyder at i skal huske at kigge på siden og være logget ind.

Allerede nu kan vi løfte sløret for at vi til sommer invitere til en hygge eftermiddag/ aften hjemme hos os. Datoen har vi endnu ikke fundet, men den blive offentliggjort senere på foråret. Vi håber igen at mange har lyst til at komme og få nogle hyggelige timer sammen med andre fans.

Hvad året ellers vil bringe må vi lade stå i det uvisse. Teddy, Thomas og jeg vil endnu en takke for året der gik og vi glæder os til at se jer i 2018.

Vi ønsker alle et godt nytår.

Teddy, Thomas og Karin