Fødselsdag og fanfest

Lørdag d. 2. november var vi samlet til endnu en af vores fankomsammen, og samtidig kunne jeg invitere på et stykke smørrebrød i anledningen af, jeg blev 50 på netop den dag. At få lov at fejre den dag med fan-medlemmer var noget af det bedste jeg kunne ønske mig!

Vi startede kl. 12 for at fejre min fødselsdag, og derefter blev det tid til at fejre fanklubbens 7-års fødselsdag. Jeg vil endnu engang takke for gaverne, er rigtig glad for dem og har været ude og købe tæpper og andet godt til mit nye hjem, så tusind tak.

Vi startede med kaffe kl. 15, dertil kom der lagkage som jeg selv havde bagt. Så blev det tid til at byde velkommen til fanklubfesten. Da vi til næste år skal til Heimspiel, måtte vi lige have en afstemning, om der skulle være sommerfest eller vi igen skulle have fanfest med julefrokost. Der var flest stemmer for julefrokost. Den næste fanklub komsammen/ fanklub fødselsdag vil blive holdt d. 7. november 2020, mere information kommer senere, men allerede nu kan i reservere dagene 7-8 november 2020.

Efter kaffen var det tid til lidt konkurrence og Thomas havde denne gang valgt hvad den skulle gå ud på. Vi havde valgt at dele damerne og herrerne op, da vi havde en rigtig flot præmie til en dame og til en herre.

Konkurrencen var stoledans…… Vi trak lod om hvem der skulle starte og det blev herrerne.
I staten gik de stille og rolig rundt og de kæmpede om at få en stol. Så gik der sport i at få en stol og vi grinede en del.  Der var præmier til de fire sidste. Herrernes første præmie var et ur sponsereret af Mercedes.

Damerne skulle nu til og der var nogen der svingede lidt til rytmerne og de gav den også gas. Præmien her var til 1. pladsen et armbånd, også sponseret af Mercedes.

Efter vi havde haft et par hyggelige timer, var det tid til at klæde om. Kl. 18 samles vi igen, vi startede med en velkomstdrink, inden vi satte os til bordet. Så fik vi lidt og spise, julebuffet. Snakken gik og der blev spist godt. Efter maden fik taget vores obligatoriske billede og der blev serveret kaffe og te og en lille en til. Snakken gik og nogen fik danset, så alt i alt igen en super hyggelig aften, med musik af selvfølgelig – Andrea Berg.

Vi takker for en dejlig aften og vi glæder os til at se jer enten på vores kommende tur til Kiel og til Heimspiel 2020. Og vores fanfest til næste år.

De af jer der har taget billeder eller videoer, må meget gerne sende dem til mig eller Teddy, så vi kan få lagt dem op.

Mail: karinjuhlmortensen@hotmail.com

Mail: teddybrogaard@hotmail.com