Schlager dronningen og verdens stjernen Lionel Richie – Sværmede som to forelskede teenagers. Er hun ved at gå fra Uli ?

Vendepunkt i livet – ja også for Andrea Berg

Ved udgangen af September bekendtgjorde schlager dronningen overraskende at samarbejdet med Dieter Bohlen er sluttet. Det blev til 2 albums.

Siden sin duet med Carmen Nebel i foråret er Andrea Berg og verdensstjernen Lionel Richie et hjerte og en sjæl. I august besøgte sangerinden USA´s sang konge i Hollywood, der var hun æres gæst ved nogle koncerter ved Lionel verdens tour som sluttede i begyndelse af december. Og der bekendt gjorde hun at han vil optræde i hendes tv show som bliver vist på NDR i Januar.  Slående og næsten forræderiske dybfølende kram og kys på scene sværmede Andrea Berg som forelsket teenager rundt på scene med Lionel Richie.

“Skønt vores første møde var magisk ” tilstår hun. Og amerikaneren bekræfter. “Det udløste straks, den rigtige kemi”. Ikke underligt at mange fans spørger, Hvad er nu det?

Lionel nægter ikke at han stadig kan trække kvinder til. Og efter hans skilsmisse fra skuespillerinden Diana Alexander i 2004, er han stadig enlig.  Men Andrea er på 5. år lykkeligt gift med hotelejer Uli Ferber, min klippe siger sangerinden.

Andrea+Berg+Advent+Party+100+000+Lights+TV+JXu9sxlsJdnl

Kilde: freizeit pur

Tidligere artikelKærligheden har skuffet tusind gange
Næste artikelGodt Nytår