Braunschweig – Angelika Senf kunne takke sin hjælper for at opleve Andrea Berg i WV-Halle.

Infusions posen blev hængtet af. Så begyndte en særlig tur. Egentlig skulle Angelika Senf i søndags ligge på Herzogin Elisabeth Hospital (HEH). Men holdet på station 2 opfyldte et stort ønske. I rullestol oplevede hun Andrea Bergs koncert i Volkswagen Halle –  med sygehjælper Tobias Bojazin ved hendes side.

Braunschweigerin, der er mental og fysisk handicappede, blev i begyndelsen af November 2013 indlagt på HEH. Hun blev opereret, var en lang tid på intensiv og blev ventileret. Midt i December blev hun overført til et enkelt værelse. Med Angelika Senf kom også pop schlageren fra Andrea Berg på Station 2.

“Hun havde seks CD’er med. Musikken kørte fra hun kom, så hun kunne føle sig hjemme. Ind imellem var det julesange fra Heintje, men så må vi sige: Nu vil vi gerne have Andrea Berg igen”, fortæller stationsleder Antje Drucklieb. Stations læge Dr. Andrea Bultmann husker, at hun dansede med søster Renate til en sang. “Den første kontakt til patienten var mislykkes. Der var blodtab. Men det vigtigste, er at man kalder ved foranvn. Over musikken kom der hurtigt et tillidsforhold”.

Kilde: braunschweiger-zeitung.de
Kilde: braunschweiger-zeitung.de

Angelika Senf beskriver sig selv som den største Berg Fan overhovedet. Hjemme –  har hun lavet en fil om sangerinden, om alt hvad hun kan finde. I badet og i stuen hænger der plakater: “I Hannover og Salzgitter var jeg til koncert. Jeg kan synge med på alle sangene”. Til koncerten i Braunschweiger havde hun købt en sideplads billet til 70 Euro. Men: skulle behandles på hospitalet.

“Hun var meget trist, vi sagde: Angelika, vent lidt. Vi ser, hvad vi kan gøre” Siger Antje Drucklieb. Anja Schweers offentlig ansat henvendte sig til Hal manager og fik en kørestolsplads. En kørsel blev organiseret og en sygeplejerske som ledsager. ” Det gav hende et løft. hun var meget spændt. Vi spurgte tit: Hvor lang tid endnu? hun talte på sine fingre”, fortæller Andrea Bultmann.

Der var sørget for blomster til sangerinden efter optræden. Der var friseret. Neglelak blev lagt. Aften var en stor oplevelse. Finalen: Et foto sammen med Andrea Berg. Det er nu indrammet på Angelikas hospitals stue.

Kilde:braunschweiger-zeitung.de

 

Tidligere artikelWeekend opdatering
Næste artikelAndrea Berg Live i Wien – Sammen med fans rejste hun til “Atlantis”