God Jul og Godt Nytår

Kære medlemmer

Også i år vil vi sende jer en julehilsen og samtidig se tilbage på året der gik.

Som mange ved, har vi været i Spanien og arbejde, vi vender dog hjem igen til Januar/Februar, og har lejet et dejlig hus på Als og skulle I kigge forbi, så byder vi da også på en kop kaffe og noget blødt brød 🙂

Når vi nu kigger tilbage på året 2015 der snart er gået så har der været sket ret meget. Fanklubben har været i Aspach, til Andrea’s 10ende Heimspiel, og Teddy og jeg synes det var en suveræn fantastisk tur, super dejlige mennesker og masser af højt humør lige fra vi tog afsted, til vi kom hjem igen. Og en skøn oplevelse, koncerten. Nogen var til koncert både fredag og lørdag, og der er blevet taget en masse skønne billeder som kan ses på hjemmesiden.

Vi nåede da kun næsten hjem, før vi skulle i gang med næste tur, nemlig turen til Hamburg, som vi glæder os lige så meget til, og også her skal der lyde en mega tak for den opbakning I viser os. Vi nåede op på 58 solgte billetter, så det er dejligt med så stor opbakning.

Der var mange ting som skulle falde på plads og nu er alt klaret og vi kan slappe lidt af igen. Så datoe må gerne komme 🙂

Fan-festen i Oktober var en dejlig fest som altid, dejligt at se nye ansigter og også få hilst på jer der støttede op samt de “faste” deltagere. Og igen tak for sponsorater til gaver, disse billeder kan også ses på hjemmesiden.

Til næste år vil vi dog ikke arrangere en fanfest, da vi tror det bliver for meget med både koncert og en fanfest, det koster jo alt sammen. Skulle der dog være ønske om at vi samles til en hygge aften, vil vi da gerne se på mulighederne for dette.

Så har vi været i dialog med Andreas bureau og vi har fået en særlig tilladelse til at tage Andreas videoer fra Facebook og ligge på vores hjemmeside, men der skal man være logget ind for at se dem, da de ikke må ligge offentligt på vores hjemmeside. Dette i hensyn til andre fanklubber som ikke har samme rettigheder som os, men blot gør det. Vi har tilladelse til det. Dejligt at være den største fanklub for Andrea, takket være jer, da det giver os nogle privilegier. Dette arbejder Teddy på, og så snart han får det til at virke vil vi fremover, lægge de videoer op som Andrea poster.

Hvorfor spørger man så måske sig selv om. Jo, det er ikke alle som er med på Facebook, og vi vil gerne tilbyde alle medlemmer samme oplevelser.

Samtidig skal vi høre om der vil være interesse i at vi oversætter Andreas sange, så alle kan få mening med dem (Det er jo ikke alle der kan forstå eller læse tysk). Skulle dette være et ønske så vil de komme til at ligge under en fane for sig selv.

Som I nok har bemærket har hjemmesiden være væk et par dage, men nu er vi tilbage med nyt design, vi tænkte at tiden var inde for dette. Håber I kan lide det nye, og de nye områder.

Mange har også spurgt om ikke vi skulle til at tage kontingent, hertil er svaret “Vi gør dette fordi vi kan lide det, og kræver ikke noget for det. Vi ved at der sidder nogen derude af vores medlemmer som ikke har mange penge og de er glade for at blive opdateret og kunne følge med hvad der foregår. Og det ville vi også gøre fremover, holde jer opdateret og skrive nyheder og arrangere ture m.m.” det eneste vi ønsker retur, er masser af kommentarer, godt humør når vi mødes. Glæden i sig selv når man møder jer, er lønnen.

Vi kunne godt tænke os og høre hvad I mener om den nye hjemmeside. Kom endelig med masser af kritik og eller ros. Mangler der noget syntes I?

lul2015

Til slut vil vi gerne takke for året der gik og ønske jer alle sammen, en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Vi glæder os til at se jer i 2016.

Vi holder ferie fra siden indtil Januar. Skulle der kommer noget spændende fra Andrea, så vil vi selvfølgelig fortæller jer det. Ligesom de sidste opdateringer på det nye design vil komme.

Karin og Teddy

Facebook Comments

Giv en kommentar

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors

Subscribe
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved

Tak og i lige måde – og tak for alt det arbejde I gør for alle os medlemmer.
Ha´ det godt begge to 🙂

Ja glædelig jul og godt nytår og tak for det gamle og vi ses i det nye år 2016 og tak for alt det arbejde i har lavet i 2015 pas nu på jer selv

Leif Jørgensen

Hej. Rigtig flot hjemmeside, og rigtig godt nytår til alle.
mvh.Leif

Gert Handberg

Hej alle i skønne Andrea fans ! Jeg vil gerne ønske alle et godt og lykkebringende nytår. Jeg vil samtidig takke Karin og Teddy for deres store arbejde med at køre vores klub.
Jeg glæder mig meget til at være sammen med jer til efteråret til Hamborg koncerten.
På glad gensyn i 2016.
Tak for den nye hjemmeside, den er æ så ring.

ab2012

Hej alle ANDREA fans.Hermed en nytårs hilsen og tak for 2015 med hyggelige timer i ASPACH I sommer,vi er klar til ny sæson 2016 håber at møde mange fans.
Karin og Teddy i gør et stort arbejde for os fans i klubben,den nye hjemmeside er flot arbejde .1000 tak for det.

Mange nytårs hilsener
Else og Knud Larsen
ab2012

Ella

Hej alle Andrea fans….
Rigtig godt nytår til alle, og tak for en god fanklub. tak for en rigtig dejlig tur til Aspach sidste sommer, det var en fantastisk tur, der har givet os nye venskaber. 🙂 glæder os til koncerten i Hamborg til efteråret.
tak til Karin og Teddy for fin ny hjemmeside. 🙂
Nytårshilsener fra
Ella og Christian

tove.e

Hej,Godt Nytår til alle søde hyggelige Andrea fans
Ikke at forglemme, Karin og Teddy.
Vi kan ikke takke nok, for det store arbejde, I lægger i fanklubben.
Tak for hyggeligt samvær i 2015, til fanfester i Vissenbjerg.
Ove og jeg glæder os til turen til Hamborg.
Flor hjemmeside, i har fået stillet op.
Mange hilsner
Ove og Tove

tove.e

Ps.
Det ville være super, med en oversættelse af Andreas`s sange.
KH
TOVE