Godt nytår

Kære medlemmer og alle der følger fanklubben for Andrea Berg.

Så gik endnu et år og et nyt skal begynde, vi siger tak for den opbakning i har vist os i 2014 og håber på lige så stor opbakning i 2015.

2014 var jo et godt musik år med Andrea, fanklubben var repræsenteret i Hamburg og Ålborg, samt de fans som var rundt om i Tyskland og viste at vi danskere også var der. Også i Aspach 2014 var vi repræsenteret og fanklubben blev samlet om søndagen, hvor vi fik taget et fan billede med Andrea.

formanden

I oktober havde vi en fanfest, som i kan læse meget mere om på hjemmesiden, hvor vi har lagt billeder op. Vi har også skrevet om de ture vi har været på, også her skal lyde en tak til jer som har sendt billeder fra de forskellige ture.

Hvad skal der ske i 2015?

Vi afholder fanfest 21-22 marts, som vi håber I støtter op om, vi synes det er en god måde at dele vores fælles interesse og samtidig få hilst på jer. I kan læse mere om fanfesten her

Så går turen til Aspach til juli i samarbejde med Riis Rejser, også det glæde vi os til. Der er stadig plads til flere medlemmer, vi er oppe på 32, og vi skal dog lige sige, at fylder fanklubben ikke bussen altså de sidste 18 pladser, så bliver den åben for andre end medlemmer allerede fra januar og det ville da være en skam. Under turen vil der være en lille konkurrence, hvad præmien er kan vi desværre ikke afsløre. Det skal være en overraskelse.

Om der skal ske mere i fanklubben 2015 vil være op til jer medlemmer, og som altid er I mere end velkomne til at komme med forslag, og I kan altid skrive eller ringe til Karin hvis I har spørgsmål, så vil vi hjælpe, i det omfang vi kan.

Vi er blevet spurgt om en kalender fra fanklubben, vi vil meget gerne lave en sådanne, men det kræver at vi får nogen billeder i høj opløsning, vi synes næsten det skal være billeder vi selv/I har taget, så send gerne et eller flere billede som I kunne tænke jer at vi skal have med i kalenderen. Får vi rigtig mange vil vi selvfølgelig vælge de bedste.

meet-and-greet

Allerede d. 10 januar køre vi til Aspach til et fanklubtræf, og vi glæder os til at komme hjem og fortælle hvad vi får af vide. Dertil vil vi gerne sige tak til alle jer som har givet et bidrag allerede nu. Bidrag kan stadig gives på konto: reg. 1551 kontonr. 4406238253.

Til slut vil vi gerne sige RIGTIGT GODT NYTÅR, og må I komme godt ind i det nye og lad os sammen få en masse oplevelser.

De kærligste hilsener

Karin & Teddy Brogaard

Facebook Comments

Giv en kommentar

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors

Subscribe
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
Svane

Aspach og Godt nytår Karin og Teddy og de 480 medlemmer af fanklubben.
Hvorfor melder 480 sig ind som medlem?
Vi kan ikke engang fylde en bus til Aspach, det er pinligt, hvorfor er I medlem? det er for DÅRLIGT. Karin og Teddy laver et kæmpe arbejde for fanklubben, hvorfor støtter I ikke op om deres arbejde?
Vi glæder os til at møde jer på turen til Aspach.
Mange hilsener Jørgen og Grete fra Bornholm

tove.e

Halløjsa Bornholm det er ellers en opsang, der vil noget Jeg vidste ikke, at man er forpligtet til at deltage i bustur til Aspach!!!! Der kan jo være flere grunde til, at man må afstå fra den oplevelse, bla. er der da nogen økonomi i det , det er jo ikke en billig tur,dels kan der jo være helbredsmæssige grunde til at man ikke kan magte den lange flerdagstur, ik? Jeg anerkender fuldtud Karin og Teddys store arbejde,hatten af for det, og vi støtter op det, vi magter, og må så håbe, at det er nok til at blive accepteret… Læs mere »

Svane

Hej Tove
Det vi mente var, at ud af 490 medlemmer, er det stadig utroligt, at vi ikke kan fylde en bus.
Vi er helt klar over, at alle ikke magter turen og har råd, vi var selv betænkelige, men vi satser på at få en stor oplevelse og glæder os til at være sammen med Fanklubben igen.

Mvh. Jørgen & Grete, Pensionister fra den skønneste Ø Bornholm