Andrea Berg fanklub hjælper to af vores medlemmer pga. sygdom med at sælge deres tur til koncert i Hamburg, turen foregår d. 22-23 oktober 2016 og der er bus transport sammen med fanklubben.

Der er mulighed for at stå på flg. Steder:

Fra Sjælland er det følgende steder:

Hillerød – København – Ølby – Ringsted – Slagelse – Nyborg – Odense – Middelfart – Fredericia – Samling ved Kolding

Fra Jylland er det følgende steder:

Ålborg – Randers – Århus – Skanderborg – Horsens – Vejle – Samling Kolding

Opsamling efter samling af busser er følgende:

Haderslev – Rødekro og Padborg

Vi skal bo på Commundo Tagungshotel i Hamburg.

Vi forventer at ankomme til hotellet mellem kl. 14-15. Når vi ankommer til hotellet vil der selvfølgelig blive mulighed for at komme op på værelserne og slappe af eller hvad man nu vil de timer der er, inden vi mødes igen, for kl. 17:00 vil der være buffet inden turen går ud til koncertstedet kl.18.

Når vi ankommer til selve koncerten skal vi sidde i Block u7 række 12-18. Vi har kun fået siddepladser og vi kan desværre ikke komme tættere på.

Pris: 3400 kr. for to personer

Hvis man ønsker at få denne mulighed skal man kontakte Karin fra fanklubben

på tlf. 53301211 eller mail: karinjuhlmortensen@hotmail.com

Giv en kommentar