Heimspiel 2017

Så er der nyt … HEIMSPIEL 2017

Vi skal da afsted igen, skal vi ikke! OG gerne mange flere denne gang. Lad os vise hvor mange fans vi egentlig er her i Danmark.
Datoerne kan ikke komme bag på de fleste, det er nemlig fra torsdag d. 13 juli og til den 17 juli 2017. Altså 4 overnatninger. Vi skal jo have søndagen med igen. Det var super godt sidst vi var der.
Vi har reserveret værelser på samme hotel som sidst HOTEL STUTTGART – Schwieberdingen, Felsenbergweg 3, 71701 Schwieberdingen hvor der vil være den sædvanlig forplejning. Mad når vi ankommer, morgenmad alle dage, aftensmad fredag for dem der ikke tager til koncert begge dage. Søndag forsøger vi at få samme aftale igen med Sonnenhof, de har nogle gode store bøffer og kæmpe isdesserter.
Middagsmad alle dage er for egen regning og aftensmad lørdag og søndag og mandag er for egen regning.

Ønsker man at vide mere så send en mail og jeg vil sende mere info. Eller ring og hør nærmere.
Mail til: karinjuhlmortensen@hotmail.com
Tlf.: 53301211 Weekend 13-18 og hverdage efter kl. 18