På grund af de foranstaltninger, der er truffet af regering og de føderale stater, ifølge hvilke gør at store begivenheder i Tyskland er forbudt på grund af korona-pandemien, indtil mindst 31. august 2020, og derfor kan Andrea Bergs 15. Heimspiel i Aspach 2020 ikke finde sted.

Kult Open Air, som årligt finder sted med over 30.000 besøgende på WIRMACHENDRUCK ARENA udskydes til det kommende år og afholdes fra 16-18 Juli 2021.

Ud over de to koncertaftner fredag og lørdag afsluttes det hele om søndagen med den traditionelle Bergfest (for fanklubber).

Har du købt billetter til Heimspiel 2020. Så gem dem for de forbliver gyldige til den kommende Heimspiel 2021

Dette gælder også billetter til Bergfest om søndagen. Vi håber på din forståelse at, det ikke er muligt at ændre eller bytte billetter fra fredag til lørdag eller omvendt.

Der er stadig billetter tilgængelig fredag d. 16 Juli 2021, lørdag d. 17 Juli er udsolgt.