interview med Andrea Berg.

Hun var i 2013 repræsenteret mere end nogensinde i hendes karriere. Sørger hun nu ro efter stormen?

I år var meget intensiv og særdeles begivenhedsrig – både musikalsk og privat. I begyndelse af året fejrede jeg 20 års jubilæum. Skrevet nye sange til mit album, mine svigerforældre døde. Det var et slag. Og for få dagen siden vandt jeg en Bambi, jeg modtog den sammen med min mor: Et skønt øjeblik, der rørte mig meget.

Hvordan har det påvirket dit arbejde?

Jeg tror, man kan hører det i mine sange, hvilke rutschebane af følelser jeg har haft på min rejse og stadig har. At skrive teksterne var for mig en behandling. Livet fortæller sin egen historie. Min musik lever og fortæller om det. Og det er, tror jeg, succesen. Min musik fortæller historier fra hverdagen, som alle kender, selv oplevet eller i det mindste forstå.

Oplever schlager et Boom?

Tysk schlager er i høj grad i højere kurs end bare for få år siden. Det er musik, der er til at forstå. Jeg ser det til koncerterne. At der kommer unge mennesker, som kan identificere sig med musikken og bare have det sjovt.

Hvorfor trækker du dig tilbage ?

Min tourne står for døren. og for mig gælder det om at komme i form og forbedrede mig. Jeg koncentrer mig. Før hver tour holder jeg fem ugers pause. I den tid lærer jeg tekster, dyrker sport, tilbringer tiden sammen med min familie og venner og nyder at være hjemme og med dem som besøger os i Aspach. Det giver mig kræfter til forstående tour.

Andrea Berg tv premiere

Du vil være afsted indtil sommer. Forsømmer du ikke familien?
Vi lagt en tour plan, der er tre optrædner efter hinanden, og så er der fire dage hjemme. Det er logiske men en udfordring, men det forhindre, at vi måske får tour kuller. Hjemme vil vi beholde benene på jorden, komme på benene. Så kan vi bedre lave en god start igen. 

Din tour har titlen “Atlantis” hvorfor?
Det er en invitation, til at fordybe sig i en verden, der fortæller om det vigtigste: Kærligheden. Det er et meget omfattende show, som allerede har fået stor respons. Der er allerede solgt mere end 200.000 billetter.Andrea Bergs “Atlantis tour starter den 11. Januar i Erfurt. Se andre datoer her:16. Januar in Magdeburg

19. Januar in Braunschweig

31. Januar in Hannover

1. Februar in Hamburg

2. Februar in Schwerin

Alle datoer for tournen kan ses på andrea-berg.de

Kilde: nordkurier.de

Tidligere artikelBilletter til salg
Næste artikelDenne gang har Andrea ikke glemt at ælte smør og marcipan