Hvem er den største? Er det Andrea Berg eller Helene Fischer, det svar vil vi prøve at finde, ved at stille nogen kategorier op.

Succes:

Andrea Berg:

Andreas andet navn er en succes. Mere kan en kunstner næppe nå. 11 millioner solgte cd´er, udsolgte koncerter, og 6 echos taler for sig selv. Med albummet “Schwerelos”. Det er lykkes for 5. gang at ligge nummer 1. Den nye plade “Abenteuer” bliver helt sikkert et hit.

Helene Fischer:

Selv om Helene kun har halvt så mange Echos (3) som sin konkurrent, men med sine 26 år har hun en utrolig succes. Næsten 2 dusin gold og platin plader er der på hendes konto. Den ligner en ny Andrea.

Repertoire:

Andrea Berg:

Den indfødte Krefelderinde, bygger sine iøjnefaldende sange og melodier på kærlighed og lidenskab. Den består udelukkende af den typiske schlager, uden at gå for meget i ukendt terræn. Med samarbejdet med Dieter Bohlen risikerede hun det og vandt.

Helene Fischer:

Hendes show har mere at byde på, end de andre schlager sanger. I hendes live koncerter tør hun vove sig ud med klassikere som ” All by myself”, “You raise me up” eller sange af Michel Jackson. Desuden er der de russiske medleyer som skal gøre opmærksom på hendes rødder. En aften med Helene veksler mellem overraskelser og store følelse.

Eksterne repræsentation:

Andrea Berg:

Andreas scene outfit har det hele: Hun er smuk i sin mini nederdel, knæ støvler og elsker at give den som varm rocker dame. Engang sagde hun “Som 42 årig frue må man anstrenge sig, således at mændene kigger efter en”, ikke fordi det betyder noget, men man har det godt med sig selv”. Andrea er nu blevet lidt ældre, og mændene kigger stadig efter hende.

Helene Fischer:

Elegant, stilsikker og betagende skøn: Det er sådanne Helene præsenterer sig for sit publikum. Den søde sangerinde er ikke nærig og giver gerne et indblik. Det særlige med hendes: Hun ved hvor vidt hun kan gå. For hun spiller en sofistikeret og naturligt store rolle.

Kærlighed- lykke:  

Andrea Berg:

Sympatisk indstillet over for Andrea er, at hun i vid udstrækning holder sit privatliv væk fra offentligheden. Sådanne var det også med beslutningen af hendes schlager kollega Olaf Henning, med hvem hun var gift fra 2002-2004, forholdt hun sig tavs ved skilsmissen. I dag er hun lykkelig- med fodboldmanager og hotelejer Uli Ferber.

Helene Fischer:

Hun har fundet den store kærlighed i Florian Silbereisen. I august 2008 kunne intertaineren bekendtgøre sit forhold til Helene. De har siden været et hjerte og en sjæl. Hele Tyskland spørger, hvor bryllupsklokkerne ringer.  Men de forbliver tavse. De ønsker at holde deres private lykke for dem selv.

andreaberghelenefischerKilde: schlager hits ( 2011)

Tidligere artikelVi ønsker Andrea tillykke
Næste artikelStadig nr 1 på hitlisten!