Dem der er fan af Andrea Berg, vil vide at hendes gamle producer hedder Eugen Römer, men hvorfor forlod han hende til bage i 2010?

Dengang kom nyheden som en bombe, da de havde arbejdet sammen i 20 år og pludselig var det forbi, hvad skete der ?

Andrea Berg er en sangerinde med succes i tysktalende lande. Hun har solgt mere end 11 millioner plader, opnået 20 gange platin, 6 gange ” Die golden stimmergabel” og er 5 gange “Echo” vinder.

Grundlæggeren til denne utrolige succes var producenten Eugen Römer. “Når Andrea ser på uret, ved jeg hvor sent det er blevet, vi er sammen en unik Symbiose” Beskrev Römer engang det geniale samarbejde.

Det var dog ikke det eneste der forbandt de 2: Eugen Römer har siddet sammen med deres forældre, set deres ægtemænd komme og gå, forsvaret deres privatliv med en utrolig charme. Andreas datter Lena-Maria kom til verden i 1998, og Römer holdt hende sine arme. I 2007 organiserede han brylluppet mellem Andrea og Uli Ferber (fodboldmanager og hotelejer). I 19 år var Eugen Römer konstant i Andreas Berg liv.

At dette vellykkede dreamteam ikke længere kunne arbejde sammen var utænkeligt ? Eugen Römer udtaler at det er sandt at han og Andrea har sat deres professionelle ægteskab på en pause.

Åbent fortæller Römer hvorfor: Jeg var udbrændt, jeg sad ved tastaturet og følte ikke noget mere, ingen melodi, ingen ord, i 20 år var jeg kreativ,  med tekster, arrangementer, var motiveret”, tog en dyb vejrtrækning “Jeg kan ikke mere”.

Hvordan vil det gå? “I et år vil jeg ingenting lave. Hvem der bliver Andreas producent, ved jeg ikke. Jeg vil ligge afstand, lade op.

Hvordan Andrea svarede til Römer da han meldte til hende hvordan han havde det: “Eugene tag en pause, når du igen er klar kan vi igen lave en ny stor plade sammen.” Der var ingen sure ord ! De taler i telefon sammen og Andrea høre hvordan det går, og spørger hvordan hr. Römer har det? “Godt, føler mig fri. Det enorme pres om at være kreativ og vellykket er faldet fra mig” svarer Römer.

Bekymre sig skal de dog ikke, for sammen har Andrea og Römer tjent millioner.

Tidligere artikelDj bobo udtaler sig om Andrea Berg
Næste artikelForum opdatering