Så gik 2021 på held og vi har taget hul på 2022 med forhåbentlig mange gode oplevelser foran os. 2022 er også året hvor vi kan fejre 10 års jubilæum og det vil vi gøre d. 5-6 november, sted endnu ukendt så sæt allerede nu datoerne af til en hyggelig fest og lad os håbe vi kan få lov at fejre det med maner. I hvert fald vil der ske lidt igennem året så hold øje, måske der lige pludselig dukker en konkurrence op som en optakt til vores jubilæum.

I året er også året hvor Andrea Berg holder 30 års jubilæum, og i den forbindelse afholder jubilæumskoncerter, men pga. Corona har jeg været tilbageholdende med at reservere billetter og melde noget ud, og som det lige nu ser ud i Tyskland, så er også de ved at lukke ned igen og jeg afventer hvad der sker dernede og af samme grund kan jeg heller ikke melde noget ud om Heimspiel, men skal nok vende tilbage om dette.

Vi ønsker jer alle og jeres familie et rigtig godt nytår og lad os sammen håbe at 2022 bliver et godt år og vi sammen kan fejre vores jubilæum.

Vi glæder os til at se jer igen

De bedste hilsner

Karin og Teddy

Tidligere artikelGlædelig Jul
Næste artikelHeimspiel 2022