En ven af Andrea Berg har fortalt om den grumme side i sangerindens liv.

Den berømte sangtekst ” Du hast mich tausendmal belogen, du hast mich tausendmal verletzt” var hvad ingen viste. Sangerinden har selv været det hele igennem, ydmyget og misbrugt af dem hun elskede – et sandt mareridt!

Har Andrea Berg i dag 46 været igennem dette kærligheds helvede? Tilsyneladende ja. En af hendes nærmeste venner fra tidligere tider, Heinz Bender, kan fortælle om en forfærdelig pine og periode, Andrea måtte udholde – og alligevel er de stille med det. Bender siger “Andrea var  glad, oprindelig, løs, åben og ærlig, men hendes venner udnyttede hende, om ikke psykisk så også økonomisk”

Hendes ubekymrede stil førte hende i armene på de forkerte mænd. Men var det bare det offer?

Faderen til hendes datter Lena Marie i dag 14, ser tingende anderledes. I 6 år dannede sangerinden og Kai Severin par, i 1999 kom separationen. For år tilbage sagde Severin i et interview “Andrea har taget mit hus og min datter ser jeg heller ikke, det gør så ondt”

Bitrer beskyldninger som Heinz Bender er ikke er enige med. Andrea er ikke et ondt menneske. Kun hendes forsigtighed og mistro er der stadig. Hun har et godt hjerte. Deres liv er en kamp. Hun lader sig ikke slå ud, kæmper videre. Hun er en fuldblods sangerinde. Hun giver alt for sin karrierer, fortrænger selv den værste smerte, fortæller Bender. Hun var engang sammen med en tagdækker, hvor hun mildt har sagt, at han have behandlet hende underjordisk.

Først da Andrea forelskede sig i sin schlager kollega syntes hendes liv at vente noget godt. Ved ham følte hun sig sikker. i 2002 gav de deres løfter. Men kun 2 efter bedrog han hende på deres ferie til Mallorca med en anden.  Det var endnu en torn i Andreas hjerte.

andraoguli

Først nu har hun fundet den store kærlighed med hendes nuværende mand Uli Ferber i dag 56. Hengivenhed og varme, og Andrea kan endelig glemme de forgangne år.  Andrea udtaler “At jeg mødte min mand var skæbne og min drøm er gået i opfyldelse” Hvor skønt.

Kilde: freizeit Vergnügen

Tidligere artikelGlædelig jul fra Andrea
Næste artikelForræderisk kys?