Koncert i Kiel 2012

Facebook Comments

9
Giv en kommentar

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
John Nissen via Facebook

Gode minder om en fantastisk aften i Kiel! Jeg var også til stede denne aften!

Allen Berthelsen via Facebook

ja det er dejligt med gode minder fra koncerter i Tyskland det har vi også dejlige minder/ oplevelser skal snart derned igen der er ligesom om at der er mere stemning til en koncert der i Tyskland/ Østrig !!

Vi kan kun være enige om dette. Så vi er spændt på hvordan det kommer til at gå, når Andrea kommer til Danmark og underholder os her. Der skal nok være stemning, men nok ikke i samme stil som man oplever i landet syd for os.

Allen Berthelsen via Facebook

Nej det har nok lidt med spproget at gøre vi forstår nok ikke så godt tysk som engelsk tror det er noget af grunden , ,Jeg er nu også spændt på at se hvor hysterisk de er med sikkerhed .I tyskland kunne vi overhovedet ikke komme i nærheden af senen bare for at gi en blomst jeg blev afvist i Hamburg.Men her i Aalborg er vi ikke så pjattet

John Nissen via Facebook

Ja, der er altid en afspærring rundt om scenen, men det er nok primært fordi alle pladser på gulvet er ståpladser. Jeg ved ikke hvordan det bliver med ståpladser her i Danmark! De er nok lidt svære at få solgt? Men hvis du har noget du vil give til Andrea, kan du altid fange hende efter koncerten!

John Nissen via Facebook

Her er Andrea og jeg i Kiel sidste år:
http://john-nissen.dk/IMG_0311.JPG

Hallo John, das ist doch klasse !!! grüßen dich und alle dänischen Fans, liebe Grüße Regine und Ralf.

John Nissen via Facebook

Ja, diesen abend in Kiel war ein ganz besonderes! Liebe Grüße zurück an dir und Ralf!

Allen Berthelsen via Facebook

Vi så dette show i Hoamburg i O halle Det var så fantastisk både med lyd og lys og så den fantastiske sene lavet på et skib ikke af pap og plastik med af rigtig træskib der stod der så overfældende lavet er den nogen i fanklubben der ved hvad de har gjort ved det skib bagefter de har haft detmed rundt til 40 byer ? Det eneste – ved den koncert var at jeg ikke kunne komme til at aflever en buket blomster til Andrea ved senekanten, det kunne jeg ikke få lov til det skuffede mig meget,Kan fan… Læs mere »