LEA Award: Award ceremoni for arrangører

Stjerner fra schlager branchen er altid i blændende rampelys. Deres bagmænd er altid skjult. I aften i LEA Award i Frankfurt er det koncert teamet bag kunstnerne som vil blive belønnet for deres arbejde.

„There is no Business like Show business!” Hvad der ser ud til at være let på scenen er i virkeligheden et produkt af hårdt arbejde og moderne teknik. At stjerner som Hele Fischer og Andrea Berg som begejstrer millioner af fans på deres tourné. Bag dem er der et kreativ, hårdtarbejdende team.

Dette arbejde er blevet belønnet siden 2006. Ved LEA Award vil man belønne dem som har arbejdet hårdt og som virkelig har lavet en scene der har været værd at se. I det forgangene år er der mange som måske kan se frem til en pris, som Semmel koncerten med Helene Fischer 2011 på hendes tourné  „So wie ich bin“. Men også internationale stjerner som Pink og Coldplay kan blive belønnet for deres fremragende arbejde på LEA Award.

I år vil, kunstnere og deres bagmænd blive tildelt priser. For vores tysk talende musikere vil der også være priser og hente som undercover GmbH har støttet. I det forgangene år har de støttet Silbermond, Silly, Bosse og også Frida Gold. Man kan også blive kåret til „Tourneeveranstalter des Jahres“ ( tour operatør af året). Den eftertragtede pris „Hallen-Tournee des Jahres“ ( hal tourné dette år” her har også Udo teamet en chance og vil dermed følge i fodsporende på Helene Fischer teamet. Lindberg  „Ich mach mein Ding“ tour var undertiden den mest besøgte. GmbH var ansvarlig for at inspirere millioner af publikum. For prisen „Show des Jahres“ kunne Peter Maffay være et bud.

lea award

Om vores nationale stjerner har en chance vil vise sig i aften. Desværre kommer det ikke i tv.

Men så snart der ligger nyt vil vi skrive om det.

Kilde: Schlagerplanet.

Tidligere artikelAndrea Kiewels forårs show
Næste artikelSchlager starparde, åbner i morgen i Leipzig.