Hallo Alle

Se! Manden der startede der hele! Min første producent Eugen Römer. 18 år og 12 album, hitliste rekorder og den første store Live Tourne! En formativ gang i mit liv, som jeg tænker tilbage på med taknemlighed!

Andrea Berg, Facebook

Hej Alle

Her er et billede med min “Hansi”! Ved ikke hvor mange kilometer vi har rejst sammen. Men det er netop det der er virkeligt sjovt for mig. At være på Tour og lave musik!

Tak til jer for de mange kommentar! Ja, jeg har virkelig lyst til sammen med jer at gøre vores 25 års jubilæum til noget specielt. Et jubilæums album summer rundt i mit hovedet, men ikke kun som et best of album, men noget vi gør sammen. Jeres helt personlige ynglings sange album gennem 25 år måske?

Jeg vil gerne fortolke dine hits på en anden måde, måske rent, kun med klaver, med orkester eller måske også som mega- dansegulvs lyd til disko- Fox party indtil lægen kommer?

Og så bare som altid være af sted, helt tæt på! sammen med jer at fejre livet! ^Har i lyst? Er spændt på at høre jeres ideer.

Og så: Fuldgas!! på nye eventyr!

Ser frem til at se dig!

Jeres Andrea

Andrea Berg, Facebook

 

Tidligere artikelStuttgart 2017
Næste artikelEin Schiff wird kommen (Et skib vil komme)