Hallo Kære

Se hvad jeg har fundet! Min første plade! Den er fra september 1992! Utroligt! Så vi vil snart have noget i retningen af “sølvbryllup” 25 år Andrea Berg! Jeg er lidt dybt berørt og glæde om alle disse minder om alle disse år! Jeg synes vi skal fejre det! Jeg elsker live. Mange tak venner! og : Ud på nye eventyr.

Andrea Berg, Facebook 1 Maj 2017

Hallo Kære

Se min første udsendelse rejse! 25 år siden! Trøjen var sikker stil og frisuren! Har i også billeder fra den tid, hvornår og hvordan kom i for første gang til at høre mig og min musik? Jeg vil gerne samle historierne! Måske laver vi en fan kronik til jubilæum! Har i nogen ideer? Jeg ønsker jer en skøn aften. vær beskyttet

Jeres Andrea

Andrea Berg, Facebook 2 Maj 2017

Hallo Kære

Jeg er virkelig forbavset over hvor mange historier der forbinder os! Det er virkeligt specielt for mig. Måske jeg samler alle i en dagbog, da disse erindringer er dyrebare skatter for mig! Se her f.eks. i 1993 i et skydetelt, 27 år! Kjolen har jeg stadig, passer endda! Og med min far!

Vær beskyttet

Jeres Andrea

Andrea Berg, Facebook 3 Maj 2017

Tidligere artikelFEUERVOGEL – ANDREA BERG
Næste artikelLidt TV udsendelser med Andrea Berg