Andrea har solgt næsten 10 millioner plader, siden sin debut “du bist frei” (1992) i de tysk talende lande, de fire forgående numre sprang ind som nummer 1 på hitlisterne, de har givet guld og platin.

Nogle af disse trofæer hænger på væggen på hendes kontor, og i vindueskarmen står fire af de fem “Echo” priser og “Golden Stimmgabeln”, som viser hun er kommet langt.

Om sin succes siger Andrea at det ikke er så vigtigt, men det rører hende, ” Jeg er utrolig vellykket. Men jeg tror at jeg er en succes, fordi jeg ikke ønsker at være helt vellykket.”

Efter hver koncert skriver hun autografer og giver gerne et kram.

Indtil 1998 arbejdede Andrea som medicinsk assistent og sygeplejserske i Krefeld. Der fik hun datteren og samtidig valgte hun at koncentrer sig om musikken.

Andrea er roligheden selv. Trods offentliggørelsen af hendes 14’ne album “Schwerelos” som kan være forbundet med stress, tager Andrea det stille og roligt, og hun befinder sig på en varm efterårsdag siddende ved poolen på Sonnehof og drikker en kop kaffe. Andrea udtaler “Jeg er med årene blevet rolig, jeg bor jo i paradis, er beskyttet og føler intet ondt kan ramme mig, jeg nyder den positive energi jeg er omgivet af”.

Hun ser sig til højre og der er Sonnehof kun 2 minutters gang fra hvor hun sidder, I syv år har de boet Kleinaspach mellem Stuttgart og Heilbronn, sammen med sin mand, ejer og berømt fodboldspilleragent Uli Ferber og deres 12 år gamle datter Lena og Ferbers 2 voksne sønner. Sammen med familiemedlemmerne har de opbygget et sandt idyl.

Man kan stå og kigge ud over enge , vinmarker og skove.

Tidligere artikelTv Showet
Næste artikelDonations show