Medlemskab

Prøvemedlem

Pris for medlemskab er DKK 25,00.

Select

Vores absolutte mindste medlemskab som kun varer en måned. Der er kun begrænset adgang til nogle af medlemsartiklerne

The price for membership is DKK 75,00 every 6 Months.

Select

Her melder du dig ind i fanklubben. Det koster kun 75.- for et halvt år pr medlem, og for dem modtager man jævnligt nyhedsbreve, dog ikke alle.

Adgang til gode historier og billeder fra vores læsere,

Alle indbetalinger går til administrativ arbejde i forbindelse med at arrangere ture til koncerter, fan fester og skaffe billetter tidligt så man er helt fremme ved en eventuel koncert.

Man kan kun være 1 medlem pr. e-mail adresse.

Super medlem

The price for membership is DKK 125,00 per År.

Sponsor firma

The price for membership is DKK 1 000,00 per År.

Select

Pris for medlemskab er DKK 1 000,00.

Select

Hvis man ikke være være almindeligt medlem, men gerne vil sponsorer klubben, så kan det også lade sig gøre. Hvis man donere 1000.- dkk så får man livstidsabonnement samt adgang til alt, og først information når der laves koncertture og dermed sikre sig de bedste billetter (maks 2 stk)

støttemedlem

Free

Select

Der er ikke meget adgang med dette abonnement. Men godt hvis man blot vil støtte op om vores fanklub.