Denne aften vil Andrea Berg aldrig glemme. Under optagelserne til hendes jubilæumsshow, genoplevede schlagerdroningen med blandede følelser “Denne aften rørte mig dybt, det var intensiv, at alle jeg elsker var der, det var ubeskrivelig” tilstår hun.

Familie, venner, og mange kollegaere, var i Offenburg (Baden) kommet for at hjælpe med at fejre hende. Men en manglede, hendes far som døde af kræft for 2 år siden.

Brandmanden har altid troet på sin datter og altid støttet op om hende, men han var ikke med til hendes store øjeblik, selv om han ikke kunne være der, men mange af hans venner og familien var “Far er i mit hjerte og jeg er sikker på han kiggede stolt med oppe fra himlen” fortæller Andrea

Så tilføjer hun kærligt “Hvis der er døre deroppe, vil han gå igennem med stolthed, jeg ved det, for han vil tænke det er min pige”

For Andreas mor var aften ganske speciel, igen og igen måtte hun i smug tørrer en tårer bort fra øjenkrogen, og smilede til sin datter “Jeg er glad for hun var der ved min side” indrømmer sangerinden.

Andrea Berg ser frem til fremtiden, hvor hun har en stor plan “Men først vil jeg læse et par bøger og samle nye kræfter, og så ser jeg frem til at min kogebog, som udkommer til februar” ” så min far stadig kan være sindsyg stolt af sin datter”

show2012

Tidligere artikelAndrea takker for året
Næste artikelNr 1 på airplay årscharts 2012